Anonim

Faktordesign (del D): Tolkning av tabeller och diagram

Naruto-franchisen har pågått tillräckligt länge nu för att det ska vara möjligt att få några faktiska numeriska värden på chakra reserver och hur mycket chakra som regenereras över tiden. Innan jag börjar försöka räkna ut detta med olika incidenter från anime, skulle jag vilja veta om det finns några befintliga "studier" eller skaparuttalanden om detta ämne?

4
  • Så vitt jag är medveten om det finns det ingen nummerperiod. Människor gör antingen långa vilor, där vi inte har siffror, eller vilar snart och tömmer sig. Dessutom har vi inget reservnummer någonstans i serien.
  • Jag tänkte lika mycket, men ville inte anta. Jag måste räkna ut det själv. Jag tänker en hög total pool som regenereras långsamt och en lägre strömpool som fylls från den totala poolen i snabb takt. Så det möjliggör korta vila till utmattningsscenarier samtidigt som "Kakashi var på sjukhus i en vecka på grund av utarmning av chakra".
  • Vad menar du med numeriskt värde på chakra reserver?
  • Kakashi säger några gånger att Naruto har fyra gånger så mycket chakra som honom. Jag är ute efter en numerisk framställning av det. Säg, Kakashi med 100 enheter chakra jämfört med Narutos 400.

Det beror verkligen på Shinobi, jag menar om de spänner på sina chakrareserver genom att göra en massa övningar, i teorin kommer deras reserver att växa. Förnyelsestiden beror på vilken tid du vilar. Om du sover har du en snabbare återupplivningsfrekvens, men om du bara sitter still har du en långsammare återupplivningsgrad, och om du är aktiv (även om du inte använder chakra) får du en ännu långsammare återupplivning Betygsätta.