Anonim

Vad är Reiki?

Usui bär glasögon när han är hemma, men i skolan bär han inte dem. Därför har han antingen kontakter i skolan, eller så behöver han inte riktigt synhjälp men han gillar att ha glasögon hemma av någon anledning. Varför väljer han att ha glasögon hemma, men inte i skolan?

2
  • Min gissning skulle vara att han har kontakter men inte vill ha dem hemma, men jag tror inte att det någonsin har tagits upp.
  • kontakter är den mest troliga förklaringen. vissa tycker att de är störande så att han kan vara bekvämare att ta ut dem när han inte är offentligt.

Usui-kun, bär kontakter i skolan och glasögon hemma. Troligtvis visar detta hur Usui skiljer sig från skolan och från sitt eget hem. Att avslöja den riktiga Usui när han är utom synhåll. ^^

3
  • Vad menar du med annorlunda i skolan och hemma? Föredrar han att se nörd hemma och vill vara cool i skolan? Har du någon grund för detta? Förmodligen i manga? : P: D :)
  • 2 nej ... det var faktiskt min egen åsikt :) Jag läste mangan, men jag kunde inte komma ihåg om Usui avslöjar anledningen till att han bär glasögonen utanför skolan. Förmodligen vill författaren eller författaren bara visa att usui har olika sidor att visa. Den användaren han skulle visa offentligt och den verkliga användaren.
  • Du har en poäng. Och förmodligen visar det också att Usui, den coola killen i skolan också kan vara lat. Jag menar, han blir också lat att ta på sig kontakterna och sätta på glasögon istället. Och förmodligen är han närsynt. : P