Anonim

Mount & Blade Napoleonic Wars - HC Shorts! (Ep.1)

Jag läste en manga förra året (jag tror att det var förra året ^^) och vill läsa den igen, men jag glömde titeln. Jag hoppas att du kan hjälpa mig att hitta den.

Det handlar om en kille som drogs in i ett showroom eller något liknande med en stor scen. De testades av en person och var tvungna att vinna spel för att överleva. De använde mobiltelefoner.

Jag tror att huvudpersonen spelade ett socialt spel eller något liknande där du kunde få vänner. Han hade många virtuella vänner som han kunde prata om sina problem med, för han kom inte överens med människor i verkliga livet förutom sin syster. Alla andra människor som inte drogs in i överlevnadsspelet kunde se hela detta spektakel från en TV i staden.

Den första delen av detta spel var att människorna utanför spelet kunde avbryta sin vänskap med människorna i detta rum, men om de avbryter sin vänskap med dem, dör deltagarna omedelbart. Människorna utanför spelet skulle också dö om människorna i överlevnaden dör.

Det här är så exakt som jag kan komma ihåg. Jag hoppas att någon kanske kan hjälpa mig.

0

Jag är ganska säker på att det är det Verkligt konto.

Färgspridning från första kapitlet:

Sammanfattning av det första kapitlet (skrivet av din verkligen, eftersom jag inte hittar någon med tillräckligt med detaljer):

Historien kretsar kring det sociala nätverket Verkligt konto. Huvudpersonen associerade vanligtvis inte mycket med sina vänner i skolan, utan han tillbringade merparten av tiden på sin telefon Verkligt konto, där han hade tusentals följare. När han lurade med sin telefon som vanligt, sugs han (eller snarare hans medvetande) in i den virtuella världen av Verkligt konto. Detta markerade början på dödsspelet, där om du dog i den virtuella världen, du och dina anhängare skulle dö i verkligheten, och om ditt antal anhängare nådde 0, skulle du dö. Mästaren tillkännagav sedan det första spelet, där människor fick följa den som fastnade i den virtuella världen inom 3 minuter. Med undantag för hans syster, som sa till honom att hon aldrig skulle följa honom, följde alla anhängare av huvudpersonen honom.

2
  • du är ett geni. hur fick du reda på det? Jag försökte allt men kunde inte hitta det
  • @Martin: Jag har läst serien. Jag kan se varför du inte hittar den här serien, eftersom det finns en översikt överallt och den inte beskriver innehållet i berättelsen i detalj.