Anonim

Vad händer om Naruto gick med i Akatsuki? Filmen (alla delar)

Det finns så mycket betoning på att vara där för dina teammedlemmar, jag förstår inte varför Sakumo Hatake sågs ned för att rädda sina kamrater och övergav sitt uppdrag till den grad att han begick självmord. Det är en del av berättelsen som jag tycker är inkonsekvent.

2
  • Straffades han? Eller kände hans kamrater sig bara vanära på grund av hans handlingar och anklagade honom?
  • Att bara påpeka att Konoha handlade om allt detta, ja, men det hade också en djupt rotad klyfta mellan Hashirama och Uchiha som sträckte sig över generationer, så ... slår mig inte som det där inkonsekvent.

Det var inte det faktum att Sakumo valde att rädda sina kamrater som ledde till hans skam. Hans beslut att överge uppdraget fick uppdraget att misslyckas, vilket förmodligen var mycket viktigt för Konoha för att det skulle lyckas. Hans allierade (Konoha och de som han räddade) skyllde honom för förlusten, vilket ledde till hans självmord.

Detta omfattas av Naruto kapitel 240.

Jag tror att byn Konaha vid den tiden inte var så förlåtande. Uppdrag prioriterades högst. Om han hade övergivit sina kamrater för att fullborda uppdraget, skulle han naturligtvis ha berömts som en hjälte, förutom av familjen och vännerna till hans kamrater som han övergav.

Även om Konaha by betonar att vara där för dina lagmedlemmar och eldens vilja, är det väldigt få människor som faktiskt bär denna vilja, de flesta som hamnar döda. Denna spekulation är före Narutos tid. Tänk på det, det var Dan Kato (Tsunades älskare), Nawaki (Tsunades bror), Hiruzen Sarutobi, Asuma Sensei, Jiraya, Itachi och listan fortsätter.

Konaha kan verka som en ljus plats vid första anblicken, men det fanns så många dåliga saker gömda i skuggorna, som Anbu black ops ledd av Danzo, Orochimarus hemliga experiment, till och med människor som betraktade naruto som ett monster. Först efter att Naruto började samla några prestationer började människor inse att ja! vi borde ha varandras tillbaka.

I de flesta av dessa fall arbetade Naruto exceptionellt hårt och förblev alltid optimistisk och lyckades rädda sina kamrater och kunde antingen slutföra uppdraget eller uppnå acceptabla resultat. Jag hatar att erkänna det, men i många fall hade han tur, antingen fick han hjälp av nio svansar eller någon som gick in i rätt ögonblick eller något eller annat. Men detta var inte sant för Sakumo Hatake, på grund av honom slutade uppdraget med misslyckande och det fanns stora förluster.

Sakumo Hatake fick bara otur att bli född vid den tiden eller inte få hjälp vid rätt tidpunkt och många andra saker. Slutligen, även om hans beslut att rädda sina kamrater var rätt, var hans beslut att begå framgång och leva bakom unga kakashi sensei felaktigt.