Anonim

Upptäck dans

Den här frågan är på staketet mellan här och Movies & TV Stack Exchange, men vet någon varför Cartoon Network aldrig sände de sista fyra episoderna av Zoids: Chaotic Century?

Jag älskade CC som barn och sträckte mig mycket för att titta på varje sändning. Jag såg den när den var på på eftermiddagen, och jag ställde in min VHS för att spela in den när den kom på 5:00 CST efter att [vuxna simma] slutade för natten.

Under alla de tider jag såg det såg jag aldrig The Ancient Memory, The Zoid Eve, The Moment of Annihilation eller Return to Another Tomorrow. Jag har mina egna teorier, men jag vill inte förgifta brunnen och hoppas att det faktiskt finns en officiell anledning där ute.

4
  • Självklart får jag också inse hur dålig rösthändelsen är och hur hemskt slutet var att titta på den engelska dubben efter tio år. Väntade i alla dessa år på nästan ingenting.
  • Det är vad subs är för
  • MEN (!) Det fanns aldrig en riktig version av Zoids: Chaotic Century. Originalet hade fler scener och en helt annan dialog på japanska, men när det dubbades till engelska var det bastardiserat för att göra det barnvänligt.
  • Det är dags att ge den här frågan det bästa svaret den kan få. Det finns inget sätt att få den här informationen utan tillgång till Cartoon Network-anställda.

Final Battle sändes den 2 maj 2002 och nästan ett år senare sändes The Ancient Memory (1) 2003 4 januari med de andra tre episoderna. Det är möjligt att Cartoon Network sände de fyra sista avsnitten, eller att det var Network 10 / TV3 i Australien / Nya Zeeland.

Det fanns definitivt någon form av avvikelse som hindrade Zoids: Chaotic Century från att visas från början till slut. Tyvärr är de enda som kan svara på den här frågan de som arbetade på Cartoon Network då.