Anonim

SSX Wingsuit Flight of Death

Cirka 13 minuter in i avsnitt 7 av Ödet / kalied liner Prisma Illya 2wei!, när Illyas mamma Irisviel pratade om kraften hos en äldre syster, visas det några karaktärer i bakgrunden.

För att citera Irisviel:

Äldre syster. Ja, det är den som är äldre och har mer kraft. När det gäller inhemska hierarkier kan de ha mer makt än ens fadern. Och de har absolut svängning över yngre syskon, som aldrig kan väljas. Citatet en stor man, "Ingen lillasyster är överlägsen sin äldre syster!"

Vilka är dessa karaktärer? Och hur uppfyller dessa karaktärer hennes argument om kraften hos en äldre syster?

De är karaktärer från Nasuverse (som Fate / kalied liner Prisma Illya är inställd på).

Från vänster till höger

  • Touko Aozaki - Kara no Kyokai, Mahou Tsukai no Yoru

    Hon är Aoko Aozakis äldre syster, den du ser i skärmdumpen är hur hon ser ut i Mahou Tsukai no Yoru eftersom hon ser lite annorlunda ut i Kara no Kyokai.

  • Euryale och Stheno - Ödet / ihåligt Ataraxia

    De är de andra 2 av de 3 Gorgon-systrarna, som sådana är de släkt med Medusa, AKA Rider.

  • Kohaku - Tsukihime

    En av hjältinnorna från Tsukihime och Hisuis syster som båda tjänar som pigor för Tohno-hushållet. Kohaku serverar normalt Akiha. Men hennes romantiska intresse är Shiki.

Irisviels citat hänvisar till att de alla är de äldre syskonen och har någon form av makt över de yngre syskonen:

  • Touko har en tätningsbeteckning och ansågs vara den mest kraftfulla på grund av hennes överlägsna magiska kretsar. Men hennes lillasyster Aoko valdes istället till Aozaki-efterträdaren, vilket gjorde Touko arg och orsakade striden mellan de två (och därmed anledningen till att Magus Families försöker undvika syskonarvingar). Touko besegrades bara när Aoko använde en av de 5 True Magics som ansågs vara omöjlig. Annars, enligt specifikationer, är hon fortfarande bättre än Aoko.

  • Euryale och Stheno plockade ofta upp och förnedrade sin yngre syster Medusa och matade av hennes blod. Men båda brydde sig mycket djupt om henne. Chansen är att om de kallades till tjänare skulle de vara kraftfullare än Medusa.

    Efter att Medusa blev monster som kallades Gorgon slukade hon sina systrar. Men när Perseus reflekterade mardrömmen från Breaker Gorgon tillbaka i Medusa, var "mardrömmen" som Medusa såg av den tid hon tillbringade med sina systrar, vilket gjorde henne förlamad av glädje att se dem igen, så de har fortfarande makten över henne.

  • Kohaku är en mästare inom läkemedel och ses ofta komiskt experimentera med dem, (t.ex. göra en dryck för att göra Akiha till G-Akiha i Melty Blood), vara en magisk tjej eller göra Mecha av Tsukihime-karaktärer i hennes underjordiska fängelsehål under Tohno-hushållet .

    I Tsukihime planerar hon att hämnas på Tohno-familjen på grund av att hon har våldtagits av Shikis och Akihas far som barn och senare av SHIKI innan hon släppte honom (som sedan gick för att döda sin far) eftersom hon (och hennes syster) är Synkroniserare och avgick för detta öde för att skydda sin syster från att drabbas av samma missbruk.

Delen om att [hålla mer makt än ens fadern "är konstig, eftersom ingen av dem känner vi till fadern till. Om det är relaterat antar jag att det kan hänvisa till Kohaku eftersom det var hon som övertygade Shikis och Akihas far att aldrig röra Hisui när de var barn och att det var för att hon var en synkroniserare som kan hindra honom från att ge i Tohno-blodet.