Anonim

Twilight Theme Song - Goldentusk

Fram till nu visades endast personer från Uzumaki-klanen vara värd för Nine-Tails:

  1. Mito Uzumaki
  2. Kushina Uzumaki
  3. Naruto Uzumaki

visades alla som Jinchuuriki för Nine-Tails.

Varför kan inte människor från andra klaner vara värdar för Nine-Tails?

7
  • Kan du ge en hänvisning till detta? Att människor från andra klaner inte kan innehålla de nio svansarna i dem?
  • Säker. Det betyder inte att människor från andra klaner inte kan innehålla det. Var har du sett det som hävdar det?
  • Jag har inte sett några påståenden. Men efter vad jag såg frågar jag.
  • Min poäng är att det är lite av ett hopp från "hittills bara människor från Uzumaki-klanen har varit kända att vara de nio svansarna jinchuriki "till" bara människor från Uzumaki-klanen burk vara de nio svansarna jinchuriki ". Det är därför jag ber er att underbygga det med en källa.
  • Vi tenderar alla att glömma att Minato Namikaze själv är en jinchuriki. Kom ihåg att hälften av kyubi är förseglad i honom. Den första Namikaze-klanmedlemmen som blev en jinchuruki.

Svaret ligger ganska mycket på Uzumaki-klans färdigheter och förmågor.

1: a Medlemmar av denna klan var mycket kunniga inom f injutsu och var respekterade och fruktade över hela världen på grund av sin fantastiska skicklighet. F injutsu är en typ av jutsu som förseglar föremål, levande varelser, chakra, tillsammans med en mängd andra saker inom ett annat objekt. F injutsu kan också användas för att ta bort föremål antingen från något eller någon.

2: Uzumaki-klanen bor i Uzushiogakure. Folket i Uzushiogakure ansågs ha notoriskt långa liv, så det fick epitet "Byn av livslängd". Klanens livskraft var anledningen till att Kushina överlevde extraktionen av sitt tailed djur, trots att hon bara föddes bara några ögonblick innan, även om hon lämnades kraftigt försvagad.

Dessa två (såvitt jag vet) är anledningarna till att de är utvalda att vara jinchuriki.

Och en annan sak, om du analyserar situationen, som förälder eller medlem i en viss klan som har en Kyubi, är det mer sannolikt för dem att ge Kyubi som ett arv för nästa generation (Ex: Kushina till Naruto: givet också faktum att de har den skicklighet som krävs för att göra det)

Källor:

  • Uzumaki-klan
  • Uzushiogakure
3
  • Dödsskyttens försegling som användes för att försegla det nio tailed odjuret i Naruto lärde Minato av Kushina
  • Ja. det var därför Minato valdes att gifta sig med Kushina eftersom hon var jinchuriki. Naturligtvis, med tanke på hans förmåga och teoretiskt "nivån på förtroende". Jag vet att det är av ämnet men jag tror att Minatos inställning (Will of Fire) gentemot Konoha utan tvekan är oöverträffad. = D
  • Var inte Uzumaki valt att vara de nio svansarna Jinchuriki på grund av deras speciella chakra, dvs. de kedjor som både Kushina och Karin har visat sig använda. Kushina använde dem för att hjälpa Naruto att vinna dragkampen med Kurama och Karin i det fjärde stora ninakriget även om jag inte minns den exakta situationen.

Som förklarats av Motoi i kapitel 493 väljs Jinchuriki vanligtvis bland makarna, syskonen eller nära släktingar till Kage (och inte bara i Konoha). Detta minskar risken för att Jinchuriki förråder byn och tjänar också till att skydda Kage och visa Kages makt.

Mito och Kushina valdes främst för att de var fruar till den första respektive fjärde Hokagen. Dem som tillhör Uzumaki-klanen var också en faktor för att välja dem framför andra, av skäl som förklarats av Christian Mark i ett annat svar. Naruto blev Jinchuriki var inte förplanerad, det var ett beslut den fjärde Hokage tog under striden mot Kyuubi.

2
  • Om jag kommer ihåg riktigt fördes Kushina till Konoha så att hon kunde vara jinchuriki, senare nämnde hon också att hon ombads att gifta sig med Minato eftersom hon var jinchuriki. Kushina valdes inte som jinchuriki eftersom hon var Minatos fru, utan snarare tvärtom. Hon var gift med Minato eftersom hon var jinchuriki.
  • 2 Jag står rättad angående Kushina, hon valdes verkligen på grund av att hon tillhörde Uzumaki-klanen. Men hon gifte sig med Minato för att de blev kär efter att Minato räddade henne från kidnapparna eller vem de än var, inte för att hon valdes till jinchuriki. Jag kommer att redigera svaret senare.

Uzumaki-klanen är ENDAST klanen som kan hålla ner Kyuubi No Kitsune eftersom de har rätt teknik för att binda odjuret. Uzumaki är bäst i fuinjutsu så deras chakra och tekniker är bäst när det gäller att hålla honom nere. Inte bara det, andra skulle dö och bli Jinchuuriki.

2
  • Det är vad frågan är. Varför!?
  • @ Märmîk hâh han svarar ganska mycket på den frågan, eller hur? De är de enda som kan göra en försegling som kan hålla honom. Och deras kroppar verkar acceptera detta svaga tillstånd av de 9 svansarna.

Anledningen till att endast Uzumaki är att medlemmarna i Uzumaki-klanen, som Kushina, har en starkare livskraft och en längre livslängd, ett exempel är att Mito Uzumaki överlevde sedan Konoha skapades till tiden för den tredje Hokage.

Det förklarar också varför Kushina inte dog så snart Kyuubi släpptes fri, på grund av detta faktum valdes endast Uzumaki för att bli Nine Tails Jinchuuriki.

Alla Uzumaki har en stor mängd Chakra-reserver och har dessutom stor erfarenhet av förseglingstekniker.

Anledningen är inget av ovanstående.

Mito valdes inte som värd. Hon förseglade de nio svansarna av sig själv när den befriades från Madaras kontroll. Detta är anledningen till att hon, Uzumaki, var den första Jin av de 9 svansarna.

Kushina valdes för att även bland Uzumaki-klanen sägs hennes chakra vara speciellt och unikt.

I Narutos fall valde Minato sin son så att han kunde vara en hjälte, även självisk, så att han och Kushina kunde se honom när det behövs.

Endast en Uzumaki valdes någonsin och det var Kushina.

Eftersom den först placerades i en Uzumaki och den har gått vidare från generation. Det förseglades först i Mito Uzumaki, sedan Kushina Uzumaki, och under Nine-Tails-attacken förseglade Minato yanghalvan av Nine-Tails i Naruto medan han förseglade yinhalvan i sig själv.

Så just nu är Minato och Naruto båda Jinchuriki's of the Nine-Tails och det betyder också att Minato är den enda icke-Uzumaki-medlem med Nine-Tails inuti sig sedan hans efternamn är Namikaze.