Anonim

Decendents 2 - Vad heter jag (Zira)

Innan mangan slutade kom jag ihåg att jag läste någonstans att en del av de saker som skulle avslöjas i slutet var Scars namn, men jag minns inte att jag någonsin fick reda på det. Vad heter Scars, avslöjades det någonsin?

1
  • 11 Det är enkelt, det är Jugenmusugenmegogonosedegakaisadasensugesugematsufuraimatsufuraimatsukurunatokorosuruntorayamagojiburagojibaibobaibonoshoringashoringgagurindaigurindainobumbokobinnobumbokonanojoukyuumenochousuke.

Hans namn avslöjades aldrig.

Enligt det här:

I den första anime dog Scar utan att hans namn någonsin avslöjats. Emellertid planerade författaren att avslöja Scars namn innan mangan är klar (i "extra" i slutet av volym 15 säger Arakawa att hon har ett namn på Scar, men det är en hemlighet). I kapitel 102, när Wrath frågar Scar vad han heter, svarar Scar att han inte har något namn och övergav det för länge sedan. Från och med kapitel 108 har Scar officiellt inget namn och säger att han efter att ha dött två gånger inte längre existerar. Det är okänt om hans namn någonsin kommer att avslöjas.

4
  • Som ett skämt i den icke-kanoniska 4-Koma-teatern anges det att Scars riktiga namn är Jugemu-jugemu Gok nosurikire Kaijarisuigyo-no Suigy matsu Unraimatsu F raimatsu K nerutokoroni-sumutokoro Yaburak jino -burak ji Paipopaipo-paiponosh ringan Sh ringanno-g rindai G rindaino-ponpokop no-ponpokon no Ch ky meino-ch suke, härledd från Japansk folksaga "Jugemu." Skämtet säger också att King Bradley, en annan karaktär vars riktiga namn är okänt, delar samma namn.
  • @Dimitrimx Jag förstår inte helt men vissa delar betyder som "utan ett ställe att bo" eller så verkar det. Vad skulle översättningen vara för det?
  • 1 @Prix (jag är inte japansk så det här är en grov översättning) lever länge, lever länge och blomstrar. kan stor rikedom vänta dig när du åker, även i olika länder och under olika himmel. som den långlivade kungen shuringan. och hans kära fru furindai. och deras barnponpokopi och ponpokona. lev ett långt och välsignat liv.
  • 4 @Dimitrimx Inte riktigt: en.wikipedia.org/wiki/Jugemu