Anonim

Medialink Wireless N Router Recensioner

Regel X.2 säger "Oavsett om orsaken till individens död är antingen ett självmord eller en olycka, om döden leder till mer än den avsedda döden, kommer personen helt enkelt att dö av en hjärtinfarkt. Detta för att säkerställa att andra liv påverkas inte. "

Detta tolkas vanligtvis (inklusive i kanon) som "Man kan inte få en specifik person att döda". Vi är alla överens om att man utifrån denna regel kan skriva "Mr. A bli skjuten" men inte "B har en hjärtattack efter att ha skjutit någon". Min fråga är om det skulle vara möjligt att skriva "A get shot. B har en hjärtattack efter att ha skjutit A". Namnet "Mr.A" finns i anteckningsboken så det borde fungera men jag är ganska säker på att Light eller Ryuk kallade det omöjligt.

Utanför kanon förstår jag att Kira är en OP-marionettmästare även utan förmågan att klandra specifika personer för ett mord han begått (tänk bara på vad som skulle ha hänt om en medlem av arbetsgruppen skjuter en annan och blir skjuten på egen hand det ljuset har nu en pistol och mänskliga sköldar för att döda L utan dödsnot eller ögonvittnen) men i kanon borde det inte finnas någon anledning till att det inte skulle fungera.

2
  • Detta verkar delvis täckas här, åtminstone i svar: anime.stackexchange.com/q/21659/2604
  • Svaren matchar nästan men de saknar den specifika personaspekten. "Ett hjärttack 9:30 efter att ha rasat på ett hotell" "B-blodförlust efter att ha blivit slagen på ett hotell 9:10" kan fortfarande göra A-ilska på ett hotell och B dö i ett annat. Jag vill veta om man specifikt kan länka två personer med kända namn och ansikten om man skriver båda namnen i boken.

Eftersom ni skrev både Mr.A och Mr.Bs namn i anteckningsboken och deras dödsfall (som orsakas av boken) stämmer överens med varandra, skulle detta vara möjligt. Att skriva sina dödstider skulle öka chanserna för att detta fungerar.

till exempel vet du att både Mr.A och Mr.B träffas varje dag klockan 7.00, du kan bara göra det så att Mr.B blir "påverkad" klockan 6:30 och Mr.A blir skjuten klockan 7:00, se till att du skriver Mr.A: s öde först på dödsanteckningen.