Anonim

ArchiCAD-handledning | Terrängmodellering med hjälp av Solid Element Operations

Jag undrade om någon kunde slå samman 2 doujutsu och om någon som i ung ålder har sina ögon skadade till blindhet och att skadan är oåterkallelig om någon med en doujutsu kunde transplantera sina ögon till den blinda så att de kan se, jag undrade detta för jag planerar också att skriva en fan fiction om det och jag ville se till att det är något livskraftigt

2
  • Vi har en policy på 1 fråga per inlägg här. Din har två frågor i den. Redigera för att göra det till två separata inlägg för att följa vår policy. Välkommen till Anime Stack Exchange.
  • Sade också att skador orsakas av kunai senbon eller shuriken

Så vitt jag vet (och all forskning jag har gjort), nej, du kan inte (som du kallade det) "slå samman" två eller fler, D jutsus. Du kan ha mer än en samtidigt, som Kaguya och hennes son Hagoromo.

Jag säger inte att det inte är möjligt, men det har bara inte setts i Narutos universum. Och så vitt jag vet har det inte nämnts av Masashi-sensei heller.

Masashi-sensei har sagt en gång att om en Byakugan-användare och Sharingan-användare har ett barn skulle avkomman födas med en Sharingan i ett öga och en Byakugan i det andra, men det här är inte "sammansmältning" som du ville ha

För nästa del av din fråga:

Ja, du kan implantera ögon till någon som har tappat synen på ögat / ögonen. Uchiha är kända gör det mycket, eller åtminstone för att "nå nästa nivå" av makt (i deras ögon) men de är antingen nästan eller är blinda när de gör detta.

Ett annat stort exempel (på att göra detta) är Kakashi. Han förlorade synen på sina vänstra ögon och fick sedan en Sharingan, som är en D jutsu, implanterad.


Jag hoppas att mitt svar hjälper, det är mest det jag vet. Jag försökte hitta några referenser för att hjälpa bättre men de handlade bara om vad D jutsu är och några exempel och deras förmågor, som skulle vara värdelösa för dig (enligt vad du frågade eller letade efter, åtminstone, så Jag inkluderade det inte).

Jag hoppas också att din fan fiction går bra.