Anonim

ASMR No Talking Beachside Ocean Experiment | Spelljud GTA 5

I avsnitt 1 av Symphogear G, strax efter att Maria kallat buller till konserthuset, får vi ett skott av ett rack med TV-apparater som visar nyhetsstationer från hela världen som rapporterar om evenemanget.

På många av de visade språken (inklusive engelska) är ordet "Noise" inställt som "N.O.I.S.E.", vilket antyder att det faktiskt är en initialism (jag gissar på engelska).

Är det? Om så är fallet, vad står det för?

I ja.Wikipedia-artikeln i Symphogear stavas termen Noise som , helt i Katakana. Det nämns inte förkortningen N.O.I.S.E. alls i hela artikeln.

De officiell hemsida av Symphogear och Symphogear G använder också stavningen för att hänvisa till buller, och det nämns inte heller akronymen N.O.I.S.E. alls i förklaringen av termen.

Däremot kan du hitta olika termer stavade med latinska tecken från de officiella webbplatserna och Wikipedia, såsom F.I.S., S2CA, LiNKER, Anti_LiNKER och S.O.N.G.

För närvarande finns det inga bevis för att N.O.I.S.E. är en förkortning av en längre fras. Det är förmodligen ett stiliserat ord för att tydligt skilja det från det vanliga substantivet "buller" för betraktare från engelsktalande länder (både i universum och i verkligheten).