Anonim

RPCS3 Emulator 0.3-5589 | Bleach: Soul Resurreccion [1080p] | PS3-emulator [# 1]

När Ichigo håller på att börja sin utbildning för att skaffa Bankai fyller Zangetsu området med olika svärd och säger till Ichigo att bara en är hans sanna jag och alla andra skulle gå sönder vilket tyder på att Zangetsu ville att Ichigo skulle hitta sin sanna form och besegra honom med den.

Under träningen tar Ichigo bara slumpmässigt svärd, vid ett tillfälle efter att ha skjutits tillbaka tar han bara ett annat utan att titta. Yoruichi kommenterar också hur något svärd Ichigo tog i början efter att ha fått en enda attack men nu verkar de hålla längre, vilket nästan indikerar att Ichigo inte var tänkt att hitta Zangetsus sanna form utan istället bli starkare med förfalskningarna, också Yoruichi måste ha kunnat höra Zangetsus förklaring till Ichigo på grund av hur han kallades (till skillnad från tidigare när Ichigo förlorade mot Kenpachi)

Så jag undrar, vad var Zangetsus uppgift för Ichigo att få Bankai? var det att besegra honom med sin sanna form eller något annat.

2
  • Jag förstår inte vad du försöker fråga här ... vill du ta reda på vilken roll Zangetsu spelar i Ichigos Bankai-utbildning?
  • @Krazer Mer av mindre verkar det till att börja med att Zangetsu indikerar att han vill att Ichigo ska hitta sitt sanna jag men Ichigos handlingar och Yoruichis kommentarer motsäger detta

Det nämns att denna metod bara fungerade en gång tidigare. Därför är det en testad men inte använd metod. När det gäller utbildningen skulle användaren bekämpa personifieringen av Zanpakto, eller Zangetsu för Ichigo, eftersom man för Bankai behöver "materialisera och underkasta Soul Cutter".

Det nämndes i förväg att svärdet runt representerar svagheten i hans hjärta och med varje brutet svärd kommer han att bli starkare. Men han måste överleva hela träningen först.