Anonim

Noticias Dragon Ball S.H Figuarts Nuevo Goku Super Saiyajin 2.0 / Hit / Retrasos Gohan Androides 17 y 18

Okej så den här frågan har stört mig länge: varför hjälpte inte Majin Buu Goku och Vegeta mot Goku Black / Zamasu? Jag känner mig ärligt som om han kunde ha gjort åtminstone allvarlig skada på Goku Black, antingen genom att bara vara den rosa klumpen som är nästan omöjlig att döda eller genom att absorbera honom. Goku Black hade nästan inget sätt att döda honom annat än att helt enkelt överväldiga honom, men Goku, Vegeta och Trunks skulle vara där för att hjälpa. Det är helt enkelt ingen mening. Det kan vara ett plothål eller något jag just saknade i anime.

Om någon kunde ta lite tid att svara på det här för mig skulle det vara bra.

Det är inte riktigt ett tomthål. Goku och Vegeta blev absurt starka i drake boll Super jämfört med Dragon Ball Z. I Planet Potafu båge som var före Goku Black Arc, ser vi Base Vegeta helt leksak med Super Saiyan 3 Gotenks.

Super Saiyan 3 Gotenks var jämförbar med en Super Buu som är den starkaste versionen av Buu (Bortse från fusionerna). Den nuvarande Majin Buu är den svagaste iterationen av Buu och har helt klart inte styrkan att hålla sig mot en Base Goku och Vegeta, än mindre en Super Saiyan Blue-karaktär.

När det gäller hans regenerativa förmågor kan Buu regenerera. Men han kan förstöras om han drabbas av en attack av intensiv omfattning. Spirit Bomb till exempel var tillräckligt stark för att besegra Kid Buu. Super Saiyan Rose Goku Black är mer än tillräckligt stark för att lätt förstöra Buu om han önskar.

Slutligen, När det gäller att bli absorberad, kämpade en mycket starkare version av Buu (Buuhan) för att absorbera Vegito och lyckades bara göra detsamma när Vegito lät honom göra det. Goku Black är mycket starkare än Vegito i Buu Saga och Majin Buu är mycket svagare än Buuhan. Så även det hade inte varit möjligt.