Anonim

Attack on Titan Size Comparison 2021 / ANIMATION

Ymir käft titan ser rachitisk ut, när Galliard käft titan ser skrymmande ut.

Ymir käft titan

Galliard käft titan

Jag kände inte ens käft titan när jag såg den i den sista säsongen av anime. Varför är det så? Finns det någon förklaring i mangan eller i någon källbok varför Ymir käft titan och Galliard käft titan ser så annorlunda ut?

0

Marley nation modifierar sina titanväxlare så att de kan härda kroppen. Detta nämns i kapitel 95 på sidan 21

Det är därför Ymir's titanform skiljer sig från Marcel eller Porco. Ymir var en vanlig tjej som inte tränade i militären som Reiner eller Annie.

Jag tror att det har något att göra med titanhållarens utseende, till exempel hade Grisha's Attack titan ett skägg, medan Erens inte gjorde det. Yamir har en mycket liten käke medan Marcel eller Porco har mer uttalade käkar än Yamir.

Galliard injicerades troligen med härdningsförmåga, på samma sätt som Eren injicerades med sin härdningsförmåga. Och som Pablo nämnde var Ymir väldigt "rå" titan. Hon injicerade inga förmågor.

Dessutom kan två personer som har samma titankraft se väldigt annorlunda ut - till exempel var Grisha superhårig i sin titanform medan Eren har "elfenöron", och jag tror inte att det finns någon specifik anledning till det.