Anonim

BORUTO'S A ROGUE NINJA !? RESA för att HITTA LJUSET som kommer att utrota mörkerteori

Jag har märkt att den mest kraftfulla Ninja verkade vara från äldre generationer. Först kom Rikudo Senin, sedan Hashirama och Madara, sedan successiva Hokages.

Men borde inte färdigheter och tekniker förbättras med tiden? Jag menar att säga borde det inte finnas minst en person som är mer kraftfull än Rikudo Senin i den nuvarande generationen?

0

En anledning som kan förklara detta är behovet av "kraft" eller "färdigheter" minskade med tiden. Närhelst det rasade förstörelse och krig, framkom kraftfull shinobi för att upprätthålla sina respektive klans överlevnad. Efter att Hashirama och Madara hade etablerat lövbyn, spridte fred och välstånd överallt, eftersom mer fredliga byar uppstod. Detta förklarades i ett av de senaste mangakapitlen: människor tog vapenvila mellan de mest kraftfulla klaner som ett exempel och beslutade att ta en paus från kriget. Utan rasande strider eller större krig minskade behovet av högkvalificerad shinobi och människor började utforska andra yrken.

Min gissning är att Rikudo Senin föddes med vissa speciella färdigheter och tränade otänkbart hårt i sin generation för att övervinna skräck i de tio svansarna.

Detta förklarar också varför Naruto och Sasuke har tränat så omfattande på vägen för att bli den mäktigaste i sin generation. Orichimarus experiment med att återuppliva de döda, Akatsukis mål och motstridiga åsikter om Naruto och Sasuke var indikatorer på att ett potentiellt stort krig skulle komma!