Anonim

Naruto bästa sorgliga låtar (ljudspår)

Vi vet att djur kan återkalla människor som har avtal med dem. Så min fråga är: varför kallade Fukasaku inte Jiraiya till berget Myoboku medan han kämpade mot smärta? Om Jiraiya hade tillräckligt med tid att skriva på Fukasakus rygg skulle en omvänd kallelse enkelt kunna genomföras under den tiden. Detta skulle sluta ge Jiraiya mer information om smärta och lämna Sannin vid liv.

Varför användes inte omvänd kallelse för att rädda Jiraiya? Finns det några begränsningar för tekniken som förhindrar dess användning?

3
  • Relaterad fråga: Varför måste Jiraiya dö?
  • Nej, kille. Se kapitel 382 s 17. Som ni ser vaknade Jiraiya och skrev den hemliga koden på Fukasaku. Om det fanns tillräckligt med tid att skriva in den här koden innan Pains sista attack var jag ganska säker på att Fukasaku skulle ha fått tillräckligt med tid för att teleportera hemma och omvänd teleportera Jiraiya till Mt. Myoboku.
  • Välkommen till sajten :) i kapitel 382 ser vi också att Jiraiya redan har dött vid p3 i kapitel 382 s 16 Gamakichi säger till och med "Tvingade han sig tillbaka till livet med viljestyrka?" till och med smärta säger att hans hjärta hade slutat. Så även om han lyckades komma undan före den sista attacken, skulle Jiraiya redan ha varit död. Där använde han sin sista livskraft för att skriva meddelandet istället för att göra ett meningslöst flyktförsök. Förutom att du kan bättre posta detta som kommentar då ett svar när du når tillräckligt med rykte :)

Han sa helt enkelt att han kunde ha, och Fukasaku rekommenderade till och med Jiraiya att göra detta. Men Jiraiya bestämde sig för att inte göra det eftersom han redan kom för nära för att ta reda på Pains förmåga och identitet. Det skulle inte heller finnas någon andra chans att ta reda på hans förmåga efter detta längre, eftersom Smärta skulle vara mer försiktig efteråt.

När Jiraiya ursprungligen kallade till det äldre paddparet frågade de honom också varför han kämpade1. Några kapitel efter, när Jiraiya redan blev allvarligt sårad2 och beordrar det äldre paret att dra sig tillbaka, han ger sitt resonemang för att stanna kvar

1(kap 376 sid 3-5)
2(kap 381 sid 10-11)