Anonim

GOKU Y VEGETA TRAICIONADOS POR LAS DEIDADES DEL MULTIVERSO | • CAP 1 - 2 y 3 |

Kefura super saiyan 2-transformation ser inte exakt ut samma som en vanlig super saiyan 2-transformation. Ska det vara samma typ av transformation förutom skillnaderna? Förutom den olika hårfärgen verkar Kefura SSJ2 ha mer gnistor än en vanlig SSJ2-transformation

Caulifla super saiyan 2

Kefura super saiyan 2

1
  • Heter hon inte Kefla? eller är detta ett "dub" -fel?

Kefla verkar använda Kales makt över Goku. Kales första SSJ-transformation verkar ha en nyans av grönt precis som Keflas. Kale i sitt SSJ-tillstånd visade sig också vara på samma nivå som SSJ2 Caulifla trots att SSJ2-multiplikatorn var högre. Vi vet att Kale i sin behärskade LSSJ-form var mycket starkare än SSJ2 Caulfila. Jag tror att de två transformationerna som Kefla använde inte exakt är de vanliga SSJ-transformationerna som den som Vegito använde i Buu Saga mot Buuhan.

Vegito SSJ2 är svagare än SSJG Goku. Vi vet detta från gudarnas strid där Goku uppgav att han inte kunde besegra Beerus även om han skulle smälta med Vegeta. Base Kefla var mycket starkare än SSJG Goku. Så jag skulle säga, SSJ- och SSJ2-transformationerna som används av Kefla är speciella variationer av Kales LSSJ-transformation, vilket är anledningen till att hon verkar vara mycket starkare

2
  • Ja Detta är sant . Keflas SSJ2, var legendarisk super saiyan 2 och inte den normala ssj2.
  • Kan vara något mellan legendariska super saiyan och traditionella super saiyan? Eftersom hon är en kombination av två karaktärer?

Keflas SSJ2-formulär är verkligen inte din vanliga SSJ2. Detta beror på att många olika faktorer används som vi bör komma ihåg. Dessa orsakas av fusion av två Saiyans med olika former. Kale använder sina Legendary / Berserk SSJ-former som avger en grön aura. Dessa former ger en nära oändlig pool av makt och ki. Caulifla å andra sidan kan utnyttja SSJ2 ganska bra. Denna form kan kännas igen av blixtar och den våldsamma aura som täcker hela kroppen och kläderna. SSJ själv har en ganska lugn aura utan blixtar, med naturligtvis nästan samma frisyr.

Nu för att komma tillbaka till Kefla i skärmdumparna du gav kan vi se 3 viktiga saker.

  1. Grön aura (Kale's LSSJ / BSSJ)
  2. Lightning gnistor (SSJ2 i allmänhet)
  3. Våldsam täckande aura (SSJ2 i allmänhet)

Så med dessa observationer är det säkert att anta att det mest exakta namnet på denna form skulle vara LSSJ2. Detta beror på att Kale kunde behärska sin BSSJ, vilket gjorde det till LSSJ. Detta i kombination med SSJ2 från Caulifla ger oss den hisnande LSSJ2.