Anonim

Premium-Flirtkurs | Kursteilnehmer Bastian berichtet

Jag tror att kungen av underjorden Mard Geer och Celestial Spirit King kämpar mer än 1 slagsmål för att i avsnitt 249 sa Mard Geer till Celestial Spirit King "Jag tror inte att jag kommer att förlora för dig den här gången heller."

men det är omöjligt för Mard Geer att åka till Celestial World, så jag tror att en gyllene nyckel eller mer förstördes före Vattumannen.

Finns det mer än 12 gyllene nycklar?

1
  • Tekniskt sett finns det 13 grindar, så ja, det finns mer än 12 gyllene nycklar.

Nycklarna regenereras i tid. Detta bekräftas tidigt i den sista stora bågen av mangan, som ännu inte har börjat i den omstartade Fairy Tail Final Season Anime, men detta är mindre spoilers

https://fairytail.fandom.com/wiki/Aquarius i Alvarez Empire Arc

Ett år senare dyker Vattumannen upp igen (av sig själv) från en spilld vas med vatten och räddar Lucy från (Spoiler) vrede ... Vattumannen fortsätter sedan att omfamna Lucy med glädje och förklarar att en annan vattenbärarnyckel har dykt upp någonstans i världen, och att Celestial Spirit King öppnade sin port tillfälligt, vilket gjorde att hon kunde rädda henne

Så det är troligt att någon offrade nyckeln för att kalla honom, och senare återupprättade nyckeln och återinförde cirkulationen.

Nej, det finns bara 12 för de 12 stjärntecknen. De är unika, så det finns bara en nyckel som kan finnas för varje zodiak.

5
  • Hur träffades sedan mard geer och himmelsk kung tidigare?
  • I avsnittet där Lucy fick Leo kallade hon inte den himmelska kungen som de flesta andar han kan öppna sin port själv så han kände antagligen en störning i magin och kom ansikte mot ansikte med mardgeer och även om en nyckel är trasig är den omgjord och kastas tillbaka i världen och den som vill ha nyckeln måste gå och förfina den
  • Betyder det att en ny nyckel kommer att visas i stället för vattenmäklarnyckeln?
  • Läser du mangan eller tittar på anime för om så är fallet skulle du vilja höra dem
  • Egentligen finns det 13, inte 12. Du glömmer den 13: e porten som tillhör Yukino Agria, Porten till ormcharmören, Ophiuchus.

SPOILERS (såvida du inte är klar med 2009-serien)

Ja. I det 164: e avsnittet av 2009-serien använder en karaktär en gyllene nyckel som släpper loss stjärnkonstellationen Ophiuchus, alias ormcharmören. Ja, de gyllene nycklarna är alla zodiaker, men Ophiuchus är ett undantag. Ophiuchus uttalas som (Oh-Fyoo-Shiss)