Anonim

DIY ätbara skolmaterial

Jag undrar bara om Saitama kunde leva i rymden, precis som Superman eller Goku, utan att behöva syre för att andas?

1
  • Han var tvungen att hålla andan medan han var i månen. Det betyder nej. Men han kan resa genom rymden utan extern hjälp. Han blev skjuten till månen och han kom tillbaka utan en raket. Hans hållbarhet och uthållighet räcker för det.

Nej, han kan inte andas i rymden.

I kapitel 47 (35.2) slår Boros Saitama så hårt att han skickas flygande mot månen. När han landar där gör han sitt bästa för att hålla andan:

6
  • 5 Den verkliga frågan är "kan han motstå rymdstrålning?"
  • Jag tror inte att kortvarig exponering för yttre rymden är farlig för strålning först. Snarare galen låg temperatur.
  • Trycket skulle ändå döda en person: s
  • 3 Hans motstånd mot stansar innebär typiskt motstånd mot tryckförändringar.
  • 7 Ditt blod skulle inte börja koka ett tag. Vätskan i dina ögon och mun å andra sidan kommer faktiskt att drabbas.

Baserat på anime tittar Saitama först lugnt, inser att han är i rymden och täcker sedan näsan. Även om detta inte är solida bevis, är det faktum att han bara inte ens insåg att detta är ett sannolikt bevis på en av två saker: antingen Saitama behöver inget andetag och hade passivt slutat andas alls, eller så är han helt enkelt en sådan trasig karaktär att han ignorerar logiken tills han förstår att den till och med finns där. Hur som helst borde luften ha rymt från hans kropp inom några sekunder, så baserat på en logisk synvinkel kan jag bara anta att ja, Saitama kan andas in i rymden.

Oavsett hur stark han kan vara, höll Saitama inte andan förrän efter några sekunder av att vara på månen. den minut han lämnade atmosfären skulle luften inuti honom, som är normalt syre och kväve, sugas ut. Styrka har inget att göra med hans syrebrist. Inget andetag håller lika syre, så ingen reaktion på syreförlust motsvarar inget syreberoende. Saitama kan inte dö från rymden.