Anonim

🗓️ UPPDATERINGSSCHEMAFÖRÄNDRINGAR 🗓️ - Adopter Me! på Roblox

Vad är betydelsen av en SS.god.SS när brolly som ss.berserk kan få goku och vegeta att kämpa för att hänga med?

När allt kommer omkring tanken bakom transformationerna är mer kraft och styrka per varje ny transformation. När jag fortsätter att titta på showen ser jag under den första omvandlingen att de är "starkare och mer kraftfulla" men sedan senare när karaktären återvänder till omvandlingen, allt som har förändrats var hårfärgen, jag börjar nu tänka att en super sayian 1 är lika stark som en SSGodSS, och goku använder bara SSGSS eftersom han gillar att hans hår ser blått ut,

För att bevisa min poäng ska jag hänvisa till ett par slagsmål som gör mig mållös 1. Goku som en SS3 när det gick upp mot Berus - Goku kunde till och med slå Berus infact ett knäpp på pannan slog ut goku. - det visar effektnivåskillnaden precis där !!

  1. Goku som SS-Gud (rött hår) kunde inte ens bekämpa Berus på jorden för att chocken av energi skulle förstöra jorden

    • detta visar hur mycket starkare en SSgod är jämfört med en vanlig sayain eller hur? Som en hel nivå !!!
  2. Goku som SSGodSS (blått hår) skrämde faktiskt Berus eftersom goku kunde matcha Berus nivå

    • GUDFRUKTIG!!!

Med detta sagt bör goku inte ha några problem som en super sayianblå slåss med brolly, vem är ett steg förbi SS1 och under en SS2-nivå, - för mig kan jag inte förstå detta ??? Om inte dB super försöker säga, är brolly starkare än Berus, ssgss goku och vegeta, och om så är fallet, vad är poängen med att ha en SS2, SS3, SSGod, SSGSS eller nu Ultra Instinct som jag vet inte är en riktig SS-transformation?

Jag förväntar mig ärligt att en SSGSS-goku ska kämpa mot riktiga starka fiender, men upp mot en lägre klass sayian transformation goku borde torka golvet med dem.

Jag gillar brolly och har alltid gjort det, men det finns bara inget sätt, han borde ens kunna se gokusrörelser när det är blått, tillsammans med Berus. Så jag känner att gudomvandlingen blir så underskuren att den inte är rolig och faktiskt gör mig lite upprörd över serien,

För att förolämpa skada gav de brolly tre filmer, där det inte krävde styrkan hos en SSGodSS för att besegra honom! 3 vanliga ss tog honom på, plus lite hjälp med Z fighters team för att vara live slagsäckar.

Jag är övertygad om att ett SSblueSS Kamehameha tomt intervall vid brollys ansikte ska lämna brolly huvudlös

1
  • Det här är en ganska laddad eller på annat sätt alltför omfattande fråga. Redigera din fråga begränsa omfattningen. För att bli bättre och bättre svarad.

Det här är en ganska detaljerad fråga, men jag kommer att försöka bryta ner svaret på varje delfråga i punkter.

  • För det första är transformationer multiplikatorer. En starkare omvandling multiplicerar Goku-kraften till en högre nivå. Super Saiyan God-transformationen är en högre multiplikator än till och med Super Saiyan 3-transformationen, vilket är mycket uppenbart i Battle of Gods arc. Därför är Super Saiyan 1 inte starkare än Super Saiyan Gud. Du måste dock komma ihåg att Base Goku kan bli betydligt starkare. Nuvarande Base Goku, är starkare än Super Saiyan 3 Goku från Buu Saga (Baserat på Base Vegeta vs SSJ3 Gotenks-kamp // Goku och Vegeta är relativa i styrka). Så tekniskt sett är det möjligt för Super Saiyan Goku i framtiden att vara starkare än Super Saiyan God Goku från det förflutna.
  • Beerus var entusiastisk över att få en möjlighet att slåss mot Super Saiyan-guden och lekte bara. Han är inte rädd för Super Saiyan Blue. I mangan tas Mastered Super Saiyan Blue Vegeta ut av Beerus med en Ett enda skott. Beerus är en av de förstörelsens starkaste Gud över multiverset. Detta fastställdes i kampen mellan alla gudar för förstörelse i mangan.
  • Innan jag går in i Broly vill jag prata om Frieza. Han var svagare än Namek Saga Goku som är svagare än Buu Saga Goten och Trunks. Men när han återvände till ROF-sagan var han det starkare än Super Saiyan Blue Goku och förlorade bara på grund av uthållighetsfrågan. Nu om man skulle titta på ditt argument, var dessa kraftfulla omvandlingar är inte att konkurrera med Skulle Freiza helst ha varit ett skott av Base Goku och hela ROF-bågen / filmen skulle ha varit över på 5 minuter.
  • Det är mycket viktigt att notera att Broly introduceras som en ny karaktär. Broly från de tidigare två filmerna är inte kanon. Denna karaktär för denna Broly skrivs av Toriyama själv. Därför bör du inte klassificera Brolys transformation som en lägre transformation förrän du faktiskt ser filmen.
  • Broly är antagonisten för den nya Dragon Ball-filmen. Baserat på din logik, om huvudantagonisten är svagare än en huvudperson i en Dragon Ball-serie skulle det vara ingen plot, inga slagsmål och i princip inget innehåll. Om du vill ha en show där huvudpersonen skjuter varje antagonist och berättelsen fortskrider rekommenderar jag att du tittar "One Punch Man".

Dragon Ball-serien kretsar kring Goku och resten av Z-fighters. Därför får vi se dessa krigare bli starkare och framsteg i makten och uppnå vissa milstolpar. Vi ser inte detsamma när det gäller antagonisterna. Vi har ingen aning om hur Jiren blev så stark av sig själv och kunde konkurrera / överträffa en Gud av förstörelse. Vi vet inte heller hur Toppo växte tillräckligt starkt för att kunna väljas som kandidat för att bli en förstörelsegud. Vi måste bara acceptera det eftersom vissa karaktärer alltid kommer att vara mycket starkare än vad vi tror, ​​medan vissa kommer att vara svagare än vad vi tror baserat på vad handlingen dikterar.

Om du tittar på trailern känner inte Vegeta och Goku igen Broly. Därför introduceras han som en ny karaktär. Vegeta nämnde också att han växte sig starkare under stridens gång. Kanske kan han jämföras med Goku Black (som var relativt i förhållande till SSJ2 Goku i början och blev lätt starkare än SSJB Goku)? Jag personligen skulle bara ha ett problem om Broly skulle konkurrera eller vara överlägsen Mastered Ultra Instinct Goku, med tanke på att det är en nivå ovanför gudarna. Jag förstår inte varför Broly inte skulle överträffa Super Saiyan Blue med tanke på att det har funnits karaktärer som har överträffat samma.

3
  • tack för ditt svar, jag hoppades på en annan antagonist som kunde matcha gokus ssgss-kraft som liknar jiren för att undvika en en-punch-show. Jag accepterar att det finns starkare skurkar. Om brolly är starkare användargränssnittet, då blir du lika besviken, det betyder att basbrolly är starkare än nuvarande basgoku efter maktturneringen, hur skulle brolly annars kunna matcha ssb-kraft när du använder en mindre multiplikator än ssgss-transformation? Jag tror att du har rätt att jämföra brolly med goku black när det gäller kraftökning. Jag insåg att de återinför brolly, men filmerna gjorde ett bra jobb på honom bf
  • Base Broly kan till och med hamna starkare än Super Saiyan Goku med tanke på det faktum att vi ser honom slåss Super Saiyan Vegeta i trailern vars kraft är relativt Goku.
  • Ja, det är mycket vettigt, jag hoppas att de ger brolly lite historia för att förstå varför han blev lika stark som han gjorde. Jag förstår att brolly är en "begåvad" sayain men det skulle ha varit svårt att få sin nuvarande nivå som han uppnådde skulle jag föreställa mig. - kommer att hålla koll på filmen jag vet att den kommer att bli bra !!