Anonim

Pokémon GO - Ny Pokémon-trailer

Vi vet att fyra tränare startade i Pallet town. Tre med en av de tre ursprungliga förrätterna och Ash med sin Pikachu. Förutom Gary, avslöjades de andra två tränarna någonsin i anime? Och avslöjades det vem som fick vilken specifik startpokemon?

Först de saker vi vet: Ash kom sent och var tvungen att välja reservpokémon Pikachu. De andra 3 starter-Pokémon har redan plockats, varav en plockades av Gary. I slutet av serien kunde du se att Gary valde Squirtle.

Så frågan är vem som valde de andra två förrätterna och var nämndes de?

Din fråga inspirerade mig verkligen att hitta ett svar. Jag hittade svar på flera webbplatser.

På reddit

I serien, Ash och co. möter en Charmander som övergavs av dess ägare. Vi kan dra slutsatsen att den ursprungliga ägaren var en av de andra två Pallet Town-tränarna. Dessutom Bulbasaur Ash och co. mötet togs upp i Hidden Village, som artikeln länkade säger var en fristad för bland annat övergivna Pokémon. Så det verkar möjligt att de andra Pallet Town-tränarna också övergav sin start-Pokémon.

På serebiiforums

Dessa två mysterieträningars enda syfte med anime var att vara en plot-enhet så att Ash skulle missa alla 3 standardstart-Pokémon och få Pikachu.

Gary fick 1 av dem (och det avslöjades inte förrän i slutet av Johto) och för marknadsföringsändamål var Ash tvungen att ha Pikachu som sin allra första Pokémon ...

Så de uppfann två andra tränare för att skaffa återstående Pokémon ... och de hänvisades till några gånger tills Ash fick jordmärket och återvände till Pallet town. Det var då Oak sa att de "andra två" gav upp och slog ut. Således skriver du dem permanent ur showen ... att aldrig hänvisas igen.

Så det verkar som att dessa två mystiska tränare bara var där för att förlora sin startpokémon efter kort tid, så Ash kunde hitta dem och träna under serien, de 4 mest favoritpokémonerna för varje barn. (Squirtle kom till honom från brandmannen)

Jag tror att de två tränarna inte var avsedda att ha en stor del i den här serien. De behövdes bara för att ge Ash den sällsynta Pokémon som alla vill ha.

Men det här är bara min personliga åsikt.

0

The Four Trainers of Pallet Town Theory

Pokémon: Indigo League, avsnitt 10 "Bulbasaur And The Hidden Village": Bulbasaur skyddar en "spa-resort för pokémon" by där den enda människan där, en tjej vid namn Melanie, tar hand om dem. Enligt teorin drar vi slutsatsen att Melanie inte vill vara tränare utan snarare en vaktmästare för pokémon och kan ha "övergett" eller frigjort Bulbasaur att välja sin egen väg. Men det finns spekulationer om att hon kanske är för gammal för att nyligen ha lämnat Pallet town med tanke på att hon är lika lång som Brock. Han faller för henne och är äldre än Ash och Misty.

Pokémon: Indigo League, avsnitt 11 "The Stray": Charmander är kvar på en sten och hans tränare sa att han skulle vara tillbaka för honom. Hans ursprungliga ägare heter Damian. Konstigt nog skryter han om hur många pokémon han har på ett bord i pokébollar - över de 6 pokéball-lagliga gränserna. Enligt teorin är han en av de nya pokémon-tränarna från Pallet town och valde Charmander som sin första. Startpokémon är associerad med "nybörjare" som i sin tur översätts till vissa som "svaga". En pokémon du fångar och tjänat är mindre benägna att kasseras på grund av arbete du lägger i den till skillnad från den fritt givna pokémon i början. Det här kan vara vad Damian tänkte på Charmander vid den tiden.

Pokémon: Johto League, avsnitt 269 (eller S3E152) "The Ties That Bind": Professor Oak skröt till Ash att Gary hade valt den bästa startpokémon i det första avsnittet utan att avslöja vilken det här kunde ha varit. Gary Oak avslöjar sin tredje pokémon i en match mot Ash för att vara den utvecklade formen av hans startpokémon, Blastoise (ursprungligen Squirtle).

Gary Oak var den enda andra tränaren förutom Ash från Pallet town som fortsatte genom anime-serien för att vara hans rival. De andra två avskrevs helt enkelt av professor Oak (ep64) som uppgav att de andra två flunkade ut ur Pokémon Training.


Källor: Bulbapedia

  • Ep.10: Bulbasaur
  • Ep.11: Charmander
  • Ep.269: Squirtle / Blastoise
  • Melanie
  • Damian
  • Gary Oak
  • Ep.1: Prof. Oak skryter
  • Ep.63: Earth Badge
  • Ep.64: konsultation av professor Oak

Jag tror att Damian, den ursprungliga ägaren till Ash's Charmander (nu Charizard), var en av Pokemon-tränarna från Pallet Town. För det första för att han inte sågs på Pokemon League. För det andra sågs vilda Charmanders inte i anime mycket eller kanske alls. Så det är rimligt att säga att han fick det som sin start.

Jag vet dock inte om Bulbasaur. Det tillhörde förmodligen en tjej som slutade i avsnitt 30 något, för hon ville att hennes Pokémon bara skulle vara hennes följeslagare.

1
  • Det kunde inte ha varit Damien eftersom han i slutet av avsnittet sa att han fångade den charmanten. Jag tror att flickan är Leaf som tog bulbasauren.

Jag håller med att Damian är en annan Pallet-tränare. När det gäller den andra kan det vara den flickan i den ursprungliga temalåten som aldrig dyker upp i anime och hon kunde ha haft den övergivna Bulbasaur som Ash hittade.

Jag kan inte ta kredit för det här svaret eftersom jag fick det från en YouTube-video från ProtoMario.

Damian är inte Charmanders tränare. Anledningarna är:

  1. Professor Oak eller någon annan professor ger tränaren en Pokémon med fem Poke Balls och en Pokedex. I "Mystery at the Lighthouse" säger Misty att en tränare kan ha maximalt sex Pokémon och de andra transporteras automatiskt till den plats där de fick sin Pokedex. Nu hade Damien över 6 Poke Balls och han sa att alla Poke Balls innehöll Pokémon. Så om han hade varit en tränare som fick en startpokemon, skulle han ha en Pokedex som skulle ha transporterat alla andra Pokémon direkt till Oak.
  2. Det är ingen mening, men i avsnitt 4 "The Samurai Challenge" säger han att alla tre tränarna har passerat och att han förlorat för alla tre. På Cerulean Gym säger en av Mistys systrar att de förlorade för alla tränare från Pallet. Så det betyder att de är på samma sätt. Nu är Pewter Gym före Cerulean Gym eller Vermilion Gym. Om alla tre låg före Ash från Samurai till Cerulean Gym, passerade de säkert Tenn före Ash. Så Brock borde ha känt dem och Damien. Men varför agerade Brock som att det är Damiens första gången han träffas?

Jag känner tränaren som valde Charmander. Han såg ungefär ut som samma som Ash, men jag tror att den är röd. Bara säger killar, Röd ser ut som Ash, men jag känner inte Bulbasaur. Jag såg en av Reds serier, hans förrätt var en Charmander, så kanske är den röd.

Åh, jag hittade också vem som fick Bulbasaur. Hon heter Saur.

9
  • 3 Kan du berätta för vilket avsnitt du fick den skärmdumpen från? Eftersom jag bara minns Röd från mangan och där hade han en bulbasaur till start.
  • Jag vet inte om jag kan lita på manga, jag litar på riktiga serier, titta bara på Pokemon the Origin, om du vill se rött, men jag vet inte vilket avsnitt du kan se Saur. Men Ash, Red och Saur har på sig kepsar förutom Gary.
  • Det är allt bevis jag har, till och med Saur-serien, jag är inte säker på hennes serie. Hon ser vacker ut men med Ash och Red tillsammans. :)
  • 6 @Andrew Tja Pokémon Origins är en kort spin-off närmare spelen jämfört med huvudanime och anses inte vara kanon enligt denna fråga och bulbapedia. Så i grunden ser Ash ut som Röd eftersom Ash är en anime-ekvivalent av Red från spelen och manga, de finns inte tillsammans i samma värld.
  • 2 Jag är ledsen men ditt svar hänvisar till en annan icke-relaterad serie än den som OP frågar om. Observera att OP frågar om Pokemon TV-anime och inte om Pokemon Origins OVA-miniserie. Ta dig denna tid att omvärdera din fråga för att anpassa dig till den TV-serie som OP ställer om