Anonim

Down Hampshire Way (Scott-Statham) Arr. PM Adamson

Jag är kurator för en utställning på påskön i populärkulturen (http://www.moaiculture.com) och jag försöker spåra några saknade föremål. Om du kan hjälpa kommer vi att erkänna dig i utställningen. Det finns en specifik fråga om 'Let's Go !! Love Summer ', som verkar vara slut på tryck. Vet någonstans var jag kan läsa en kopia online eller köpa från en säljare. Bäst - Ian

Detta verkar vara omslaget till en fanbok för Söt High Earth Defense Club LOVE!, en serie med anime och lätt roman. På baksidan är namnet specifikt Söt High Earth Defense Club LOVE! KÄRLEK! uppföljaren till den ursprungliga anime, så innehållet kan vara specifikt för den delen av serien. (Eftersom jag inte är bekant med serien och inte heller har tillgång till själva sidorna vet jag inte säkert.) Titeln "Let's Go !! Love Summer" är en hänvisning till en karaktärssång i anime.

Tyvärr verkar fanbooken vara slut i lager, att döma av en Google Translate-kopia av webbsidan. Det är möjligt att någon kan sälja det någonstans, men jag är inte expert på var jag ska hitta sådan försäljning.