Anonim

14 Awesome Hot Lim Lim Gun Life Hacks

Vad skulle ha hänt med Gon, Killua och Kurapika om de hade förlorat myntmatchen mot Gotoh? Skulle Gotoh verkligen ha dödat dem, eller bluffade han hela tiden?

Först och främst är detta spekulation, eftersom du frågade om "vad händer om".

Jag tror att för att svara på din fråga måste vi först förstå Gotohs personlighet. Från vad historien skildrade kan vi ganska väl anta att Gotoh brydde sig djupt om Killua. Med det i åtanke kan vi säga att Killua inte skulle ha dödats oavsett spelets resultat.

När det gäller Gon, Kurapika och Leorio tror jag att han ville testa dem, förmodligen genom att se hur de skulle reagera på de olika situationer han skapade under spelet. Anledningen till det skulle vara för att Zoldyck är mördare, vilket innebar att de helt säkert hatas av många människor (t.ex. offer för familjens mord) och alla främlingar utgjorde ett hot, Gon & Co var inget undantag. Det faktum att de passerade Testing Gate och Canary var ett bevis på att de inte var några vanliga människor och hade potentialen att skada Zoldyck.

Under själva spelet försökte han se hur långt Gon & Co skulle gå för Killua, så långt som att göra något som inte gynnade dem på något sätt; säger att han skulle döda Canary, en medlem av Zoldycks hushåll, om de förlorar (i händelse av att Gon ville skada Zoldyck och förlorade, vilket resulterade i att Kanarieöarna dödades, skulle det vara i Gon & Co: s fördel att ha färre människor att slåss mot , och därmed sannolikt inte skulle ta spelet lika seriöst, men det här avviker lite för långt).

Vid den tidpunkten, om Gon verkligen förlorade, kan det vara svårt att säga vad som skulle ha hänt, men jag tenderar att tro att Gotoh efter Gons reaktion bestämde sig för att de inte menade någon skada för Killua. Skulle Gon ha förlorat, kunde Gotoh möjligen i stället ha vägrat dem att träffa Killua förutsatt att Gon inte var tillräckligt stark för att skydda Killua om det behövdes.

Omvänt tror jag att om Gon reagerade under spelet var annorlunda och antydde att Gon inte kunde lita på, först då, skulle Gotoh försöka döda de tre.

1
  • Detta sätter också telefonsamtalet i bättre sammanhang. Gotoh sa i grund och botten till Gon "Jag kan inte lita på dig baserat på ett telefonsamtal. Men om du visar tillräckligt med styrka för att utgöra en fördel eller hot mot Killua-familjen kommer jag att kontrollera om jag kan lita på dig"

Gotoh skulle ha dödat dem. Han är en butler som har åtalats för att se till att en mördareklan inte irriteras av småbesökare och inte behöver döda någon om de inte får betalt för det.

... och serien skulle ha varit mycket kortare

Gotoh hade aldrig för avsikt att döda dem. Han hade reservdelar i handen och lekte bara med sina känslor. Gotoh skulle aldrig skada killuas vän på grund av huvud eller svans. Killua skulle gå på god hastighet på ett ögonblick.