Anonim

Sword Art Online: Fatal Bullet - YUNA the AR Idol! [Del 106 / DLC4]

Sword Art Online filmen Ordinal Scale har redan släppts enligt Wikipedia, men jag kan inte hitta den någonstans. Så var kan jag titta och ladda ner lagligt.

3
  • 5 Kära nära väljare: märk att den andra raden i denna fråga säger "lagligt". Det betyder att denna fråga inte begär olagligt upphovsrättsskyddat material. Om det inte finns någonstans att titta på eller ladda ner lagligt, är svaret att det inte finns någonstans att titta på eller ladda ner lagligt, men det gör inte frågan utanför ämnet.
  • jag tvivlar på att du kommer att kunna ladda ner den. också "släppdatum" är när det spelades i biografer som hur med en serie det första släppdatumet är när det sändes första gången. i allmänhet när det gäller filmer är detta första släppdatum mycket mycket tidigare än hemsläppet (där anime släpps på DVD)
  • Jag kan tänka mig att crunchyroll, netflix, hulu och youtube skulle få det så småningom. Men när det inte är på en teater nära dig, är det enda lagliga sättet att spela det väntande spelet.

Du kan inte, det enda stället du kan se det just nu är i en teater, eftersom det inte har släppts på skiva än. När den släpps på skivan kan du antingen köpa den från en butik eller använda en laglig streamingtjänst som Netflix om den släpps där. TV-kanalen spelar också ibland anime, så du kanske kan hitta den där för tidigt.

I och med att detta svar skrivs (juli 2019) är Ordinal Scale tillgänglig både undertexter och dubbad på Hulu i USA, liksom på Steam (eftersom Steam har anime av någon anledning).