Anonim

Wizzin in the Moonwell- Ep1- Make me a Sammich

Enligt Wikipedia är det 13 eps, MAL har inte sagt någonting och vissa säger att det är 50/51 eps.

Vet någon verkligen hur många avsnitt serien kommer att bli?

Med tanke på den långsamma stimuleringen tror jag att det kommer att vara längre än 12/13 avsnitt ... men jag kan ha fel.

2
  • Det är tidslucka, 18:25 på tisdagar, tyder på att TV Tokyo inte planerade att det skulle vara ett år sedan de flesta tidigare program i den spelautomaten sändes i tre månader med ett par som sändes i sex månader.
  • Wikipedia-posten uppdaterades troligen från Funimation-webbplatsen, som listade 13 eps.

Inget "officiellt" har tillkännagivits ännu, det antogs att det kommer att ha 13 avsnitt för det är typ av norm nuförtiden och Funimation listade det vid ett tillfälle som att ha så många avsnitt, men de hade fel när det gäller episodsordning innan så, vem vet.

Nyligen hävdade Yonkou_Prod, en fan-webbplats som var ansvarig för flera anime-läckor tidigare, att animes avsnitt för order har utvidgats till 51 avsnitt, och så osannolikt som det låter verkar de vara säkra på sina påståenden ...

Huruvida och vem du vill tro är helt upp till dig, men faktum är: vi vet inget officiellt än.

Även om Wikipedia säger 13 avsnitt har jag en tarm som känner att det är illa längre.

Detta beror på att det tredje avsnittet huvudsakligen var ett fyllmedel på många sätt.

Jag tror att om anime var 12-13 avsnitt säsong eller 24-25 säsong, finns det inget sätt de skulle ha lagt till ett fyllmedel så tidigt i serien.

Så jag tänker på en bra serie på 50-60 avsnitt eller så kan det till och med vara som One Piece och Naruto en lång serie.

2
  • Vänta det är redan 2 av 3 avsnitt av fyllmedel?
  • Ja, men andra avsnitt utarbetade bara ett kanonförflutet så det är tekniskt inte fyllmedel. Bara en omläggning av historien från manga.