Anonim

Clean Bandit - Rockabye (Karaoke / Instrumental / Lyrics) ft. Sean Paul & Anne-Marie

Jag undrar, eftersom vi alla visste från början när Zoro dyker upp i OP-världen var han känd som en "Bounty hunter" som ibland kallades "Pirate hunter Zoro".

Finns det någon officiell lista över individer som Zoro hade fångat eller dödat när han hade den titeln?

6
  • Jag tror inte att de någonsin släppt en sådan lista.
  • Hans titel är också fiktiv, eller hur?
  • Inte säker på vad du menar med det, men om du kan utöka det lite. Du kan ställa det som en ny fråga.
  • Specifikt vill jag veta att People zoro hade fångat / dödat (kanske pirater) när han inte var i mugiwaras besättning. Eftersom han sägs vara en berömd piratjägare, och därmed undrar jag vad som gör honom känd? Om han hade dödat / fångat en pirat med hög pris, skulle det göra.
  • Jag hänvisade till din titelkommentar. När det gäller din fråga, se mitt svar

Nej, det finns ingen känd lista över pirater som Zoro fångas eller dödas under sin piratjägartid. Den enda kända skulle vara Mr. 7

Zoro lärde sig om Dracule "Hawk-Eye" Mihawk, som för närvarande innehar titeln den största svärdsmannen i världen. Han satte iväg till havs och letade efter honom för att utmana honom till en duell. Men han förlorade sin väg och kunde inte hitta hem. För att överleva på egen hand tog han emot bounties för att betala för levnadskostnader. Han byggde snabbt upp ett berömt rykte för sig själv som "Pirate Hunter" i East Blue och till och med i Grand Line som Baroque Works hade hört talas om honom; han ansågs till och med vara East Blue's största svärdman, varefter han träffade de två bounty hunters, Johnny och Yosaku.

På grund av sitt rykte som en bounty hunter erbjöds Zoro en position som en numrerad agent inom Barock Works. Han svarade med att han endast skulle acceptera på villkoret att han skulle leda organisationen (som de vägrade). Han dödade Mr 7, agenten som erbjöd honom tjänsten, för att försvara sig. - One Wiki