Anonim

Maskulina kvinnor: Underdogen

I svart kula är initiativtagarna alla förbannade tjejer, och var och en av dem har en "djurmodell". Tina är en uggelmodell, Enju är en kaninmodell och så vidare.

Är det bara en klassificering för att sammanfatta förmågorna? Verkar inte så, eftersom Yuzuki kan snurra banor (även om de kanske är konstgjorda banor) men definitivt är Midoris kattöron inte konstgjorda.

De flera gastrea kallas också djurmodeller (spindel, myra, etc). Finns det något samband mellan gastrea och animaliskt DNA i källmaterialet?

Djurmodellen The Cursed Girls representerar, vilken typ av djurgen initiativtagaren har. Såvitt jag har förstått det genom att läsa wikia och läsa manga, har en gastrea DNA från djur, även om de faktiskt är människor. De blev smittade med Gastreavirus som plötsligt uppträdde omkring 2021. Så utifrån det kan jag anta att djurfaktorn redan finns i viruset, även om jag inte kan förklara hur exakt det hände.

Så för att komma tillbaka till din fråga tror jag att modellen som den civila säkerheten gav initiativtagaren är en klassificering för att sammanfatta deras förmågor. Liksom gastrea har de förbannade tjejerna även den animaliska faktorn för Gastrea-viruset. Men till skillnad från att bli monster i djurform, de bara har förmågan och ibland till och med utseendet på djuret, vilket skulle förklara Midoris kattöron.

För att läsa mer om gastrea bör du kolla in wikiasidan om dem genom att klicka här.

Jag hoppas att jag hjälpte dig på något sätt. :)

God dag.

Varje version av Gastrea-viruset är representativ för en annan typ av djur, och det dikterar "modellen" för just det Gastrea. Till exempel förvandlas den första människan som vi ser för viruset i avsnitt 1 till en spindel och är som sådan en spindelmodell:

"Det gula och svarta prickiga mönstret på hans kropp skulle med säkerhet väcka en visceral motvilja hos alla människor. Det var en enorm spindel.

Men den lilla flickan sprang inte heller, skrek inte - hon blev bara lugnt redo. Plötsligt hörde hon en röst som kom från ingenstans.

"Gastrea bekräftade - modell: spindel, etapp I. Engagerar sig i strid!" "

Black Bullet Light Novel, Volym 1

Eftersom alla initiativtagare är förbannade barn bär de per definition en speciell stam av Gastrea-viruset med sitt eget djur-DNA, vilket ger dem en djurmodell. Medan varje modell bara namnges från djur-DNA, innehåller deras version av Gastrea-viruset, att DNA ofta påverkar initiatorns förmågor, vilket ger en unik bonuspåverkan tillsammans med de vanliga förbannade barnens förmågor med extrem smidighet och regenerering. Dessa bonuspåverkan är i linje med djuret i deras speciella modell.

Till exempel:

  • Enju Aihara - Kaninmodell:
    Precis som en kanin koncentreras majoriteten av hennes styrka i hennes ben, och hon kämpar med mestadels sparkar.
  • Yuzuki Katagiri - Spindelmodell:
    Hon har förmågan att släppa en mycket tunn spindelnätsträng från fingertoppen, osynlig för blotta ögat. Dessa banor kan hålla fast vid flera ytor.
  • Tina Sprout - Uggelmodell:
    Hon kan se otroligt bra, både på långa avstånd och i mörkret, vilket visas i både sin kamp med Rentaro och hennes mordförsök på Seitenshi.
  • Midori Fuse - kattmodell:
    Midori har förmågan att förlänga sina naglar för att bilda framstående klor, som är tillräckligt angelägna om att skära fast fasta föremål, inklusive metallen i gevär.

När det gäller Midoris kattöron förklaras detta som en ovanlig reaktion där Gastrea-viruset påverkar värdkroppen lättare och orsakar en partiell transformation.