Anonim

Mad the God: några vita väskor och andra glänsande saker.

Det verkar troligt att Vampire Knight kan ställas in i Japan, men jag undrar om det finns något mer specifikt eller konkret än det som ges antingen i kanon eller av en av författarna. Om det ligger på jorden, varifrån kommer vampyrerna, för de flesta är blonda och blåögda, vilket skulle innebära att de inte kommer från Japan.

Finns det några bevis för huruvida Vampire Knight är inställd i Japan eller till och med på jorden?

3
  • Det finns gott om anime som är tydligt inställda i Japan som inkluderar ett regnbågssortiment av hår- och ögonfärger ...
  • Jag vet, men det verkar som om en stor majoritet av vampyrerna är ljushåriga och ljusögda, medan en stor majoritet av människorna är mörkhåriga och mörkögda, så jag undrade om det finns en specifik icke-japansk plats som de kommer ifrån.
  • Jag kunde ha fel, men jag skulle vilja påpeka att jag inte såg några bilar, och i ett avsnitt drar killen upp för att korsa akademin i en hästvagn. Men kläderna ser moderna ut så långt jag kunde se. Så jag undrade ungefär samma sak.

Jag är inte säker på hur pålitlig den här källan är, men enligt TvTropes,

Det är lätt att missa det faktum att serien spelas in i den långa framtiden, efter apokalypsen, tillräckligt länge efter för att saker ska byggas om till ungefär samma nivå. I ett nytt tillbakablick berättar Juri en historia om sin tonåring till den unga Yuuki; vi har hört tidigare att hon var ungefär tre tusen år gammal, och arkitekturen och inställningen verkar vara ungefär modern Japan, säkert under de senaste 30 åren.

Men jag tror att inställningen var Vampire Knight är troligen fiktiv.

Jag har anledningen att det kan sättas i ett europeiskt land. Här är mina bevis:

  • De flesta karaktärer har ljust hår och ljusa ögon. I själva verket verkar mörkt hår vara en sällsynthet.
  • Klassrumets utformning ser ut som en föreläsningssal, medan alla japanska skolor ligger på en mall, skjutdörrar och enstaka skrivbord.
  • Staden ser ut som ett modernt Tyskland eller en nordisk stad.
  • Det finns för många vampyrer. I Japan, med så många vampyrer, skulle vi ha fått reda på det nu.
  • Det starkaste beviset tror jag är den första scenen vi någonsin ser. Lägg märke till vilken art träden är? Tall och gran. Och vad beskriver Yuki platsen som? En snöig tundra. Verkar som en obetydlig detalj men: Japan har inte tundran. Och de vintergröna träden jag nämnde växer inte heller där. Åtminstone inte i den mängd som visas.

Så med alla dessa bevis i åtanke tror jag ärligt att det ligger i ett östeuropeiskt eller nordiskt land.

Den fysiska inställningen, med tanke på vilka typer av växter och djur, jag antar är på jorden, men definitivt inte i Japan. Bara för att det är en anime / mangaserie betyder det inte att inställningen alltid måste vara exklusivt i Japan.

Det verkar vara i mer ett lantligt, europeiskt område. Anledningen till att jag säger det beror på att arkitekturen i byggnaderna verkar ha mer en västerländsk världsdesign, och enstaka runor som man skulle se medan man fokuserar på bakgrunden till vissa avsnitt / kapitel tenderar att se ut som om de var mer från medeltiden eller renässansperioden än Japans feodala era. Om jag skulle vara lite mer specifik skulle jag säga någonstans i norra Storbritannien. Det finns också scener där det verkar som om de befinner sig i en mycket upptagen stad, men det omgivande området antyder att det är i ett nordligt skogsområde som är ganska avskilt.

När det gäller tidsperioden skulle jag vilja säga att under de senaste händelserna i serien (det vill säga när det inte är ett flashback-ögonblick) skulle tidsperioden vara någonstans mellan mitten av 90-talet och mitten av 2000-talet. Detta beror på att även om det verkar som om det finns ny teknik i stadsområdet verkar det inte finnas några spår av den nya tekniken som vi har idag, som smartphones och surfplattor.

Själva vampyrerna antar jag inte är japanska, utan europeiska med undantag av Shizuka Hio. Det faktum att många av namnen är japanska kan vara författarens fel för att han inte tog hänsyn till att han ställde in karaktärerna i en europeisk miljö.

När man går tillbaka och tittar på vampyrloppets ålder som serien föreslår och jämför det med Japans historia som land, har vampyrerna en längre historia och har funnits längre än Japan har. Renblodet skulle utan tvekan komma från en etnisk anständig som engelska eller franska medan adelsmännen kunde ha mer än en etnisk anständig. De fysiska egenskaperna att ofta ha blont hår och blå ögon tyder på att tysk anständigt är vanligt.

"Level E" vampyrer är vad jag antar är precis vad serien beskriver dem som. Vad gäller vampyrloppet i allmänhet är jag inte helt säker, men jag har en teori om att deras ursprung liknar huvudpersonerna i filmen Hancock med Will Smith och Charlize Theron i huvudrollen.

2
  • Har du något att säkerhetskopiera som det var på mitten av 90-talet / 00-talet?
  • I Manga with Flash Backs of Lord Kaname and the Hooded Woman var den tekniska skillnaden inte så annorlunda trots det 10 000 år långa avståndet och ugnen som gör att Vampire Killing Weapons inte har förändrats alls eftersom den först tändes då, detta kan vara en indikation på teknologisk stagnation.