Anonim

Kage Bunshin - Andra demonstrationen [2005]

Kan en Kage Bunshin göra en annan Kage Bunshin?

Ibland ser du att klonerna dör och jag skriker på TV: n, varför gjorde inte den klonen bara en klon av sig själv innan den dog?

Eller tenderar Naruto att låta dem dö avsiktligt så att han kan få deras kunskap?

Kortfattat: Ja.

Det finns flera fall där Naruto skapar flera Shadow Clones, vilket i sin tur skapar fler Shadow Clones.

När det gäller varför han inte skapar mer är detta spekulativt. Jag kan tänka på några skäl:

  • Naruto har inte förmågan att göra det. Den användbara delen av en klon som skapar en klon precis före "döden" skulle vara att få taktisk fördel. Narutos strategi är i allmänhet att "ladda rätt in", medan denna typ av strategi skulle förlita sig på att klonerna "dör" för att vara betet för en ny klon som kommer direkt in.

  • Det är helt enkelt inte tillräckligt med reaktionstid. Naruto har visat att det tar tid att skapa kloner, även om tiden är relativt liten. Snarare än att ta sig tid att forma chakra och utföra tekniken, varför inte slåss?

2
  • 2 Lägg till detta, genom att skapa en ny klon kommer chakran att delas från originalet ... Eftersom en skuggklon redan bara har mindre mängd chakra och det inte kan smälta nytt chakra för sig själv är det inte möjligt att göra en ny klon. inte effektiv...
  • 1 Det finns inget som säger att en klon inte kan "smälta" nytt chakra för sig själv. Kloner kan forma chakra lika bra som originalet, den enda verkliga begränsningen är den reducerade chakrapoolen.

Jag ser två frågor här

  1. varför skapade inte kloner en annan klon innan de dör?

    Svar: Som vi vet försvinner kloner när de träffas av en kraft som är tillräcklig för att allvarligt skada dem. Föreställ dig denna mycket tunna instans där klonen inser att han håller på att dö, vilken mängd chakra har en klon i det fallet, sannolikt mycket minimal. Om han försöker skapa en klon måste han faktiskt dela upp sitt chakra, vilket ytterligare kommer att minska hans chakraresurs. I det här fallet kan han faktiskt snabba upp sin död, eller mirakulöst om han lyckas skapa en klon med en så liten mängd chakra, jag tror inte att klonen är till någon nytta i kampen.

  2. Har Naruto en tendens att låta kloner dö avsiktligt för att få kunskap?

    A. Mer eller mindre JA, eftersom kloner agerar på egen hand, har de sitt eget samvete och de kan använda sin fulla förmåga (som skapade klonerna). De går vidare med sin motståndare. Det är en bättre strategi att snabbt lära sig motståndarens förmågor. Att svara på din fråga, det beror på situationen, inte varje gång Naruto medvetet låt oss kloner skingra, även om användare har möjlighet att kontrollera sitt klonchakra.

Ja, det kan det. Kage Bunshin som gör Kage Bunshin kallas Tajuu Kage Bunshin. du kan se det från intervallet och placeringen av de nya klonerna.