Anonim

Jag såg att Naruto blev väldigt arg och medvetslös när Hinata drabbades av smärta. Detta fick honom att tappa kontrollen och Nine Tails tog över. Fortfarande såg Pain glad ut som om han ville att det skulle hända. Naruto å andra sidan måste få tillbaka kontrollen för att besegra smärta.

1
  • för han hatar människan och ordnas runt. och inte som andra monster är han stenhårig och full av stolthet.

Det beror helt på vem som har kontrollen och vad deras mål var.

När Hinata blev knivhuggen framför Naruto blev han arg och på grund av sin ilska gick han utom kontroll. Han behövde kraft för att rädda Hinata och skulle ha gjort vad som helst för att få det. Vilket är just anledningen till att han gav upp kontrollen över sin kropp till Kurama.

När Kurama tog kontroll över Narutos kropp försökte inte Kurama att besegra smärta. Snarare försökte han bryta ut ur Narutos kropp. Vilket är i allmänhet trenden för alla tailed djur och smärta visste det. Eftersom odjuret kommer att vara upptagen med att bryta ut, skulle det vara mycket lättare att fånga odjuret. Därför drev han Naruto att gå berserk.

Det är därför Minato stoppade Kuramas försegling för att brytas i slutet och ge honom kontrollen över kroppen tillbaka till Naruto var så viktigt. För vid den tiden hade Pain uttömt en stor mängd Chakra som gjorde sin planetariska förödelseattack. Så det var den perfekta tiden för Naruto att ta motattacken innan Pain kunde återfå sin fullständiga makt.

Helt enkelt för att Rinnegan är kraftfull och nio svansar saknar stridserfarenhet och bara oftast är bra med odjurbomber och chakra.

Chakra utan sinne är värdelöst.