Anonim

Itachi / Sasuke Dad's Mangekyō Sharingan

I avsnitt 358 använder Danzo Izanagi mot Shisui och stjäl en av hans ögon, vilket betyder att Danzo hade ett Sharingan-öga innan han fick Shisui's Sharingan-öga. Ingenting är känt om hur Danzo fick sin första Sharingan från vad jag har sökt på nätet, men vi vet att han hade en vän som heter Kagami Uchiha, som Danzo ansåg vara en av hans sanna vänner.

Att utesluta möjligheten att Danzo dödade Kagami med kallt blod, är det möjligt att Danzo fick sin första Sharingan från Kagami, möjligen på slagfältet? Eller kunde Danzo ha fått Sharingan någon annanstans?

Det är inte tydligt sagt men från Shisui Uchiha-artikeln står det att Danzo har stulit ett öga. Möjligheten att han dödar Kagami är väldigt tunn eftersom Danzo är skyldig Kagami många gånger sitt liv.

Citat från Naruto Wiki:

"Senare, när Shisui var beredd att göra sitt drag, valde Danzō Shimura, som trodde att helt enkelt manipulera Uchiha-ledaren inte skulle göra slut på konflikten, att ta Shisui ögon för sig själv i önskan att skydda byn på sitt eget sätt. Medan Shisui utan ansträngning till en början dämpade Danzō, fångade den hänsynslösa äldste Shisui ur vakt genom att använda den förbjudna Izanagi med en annan Sharingan som redan var i hans ägo för att bryta sig fri och stjäla Shisuis högra öga. När Danzō och hans män omringade Shisui för att ta vänster öga lyckades Shisui fly . "

Jag skulle säga att Danzo har fått ögat från någon annanstans, eftersom det i manga inte fanns några skrifter med shisui och danzo. Det var mer mot fyllmedel i shipudden. Vi kunde alla bara spekulera, för i manga vet vi bara att Danzo stal ett öga från Shisui och det är källan till Danzos Sharingan när han kämpade med Sasuke. Den del var och hur Danzo fick ögat från Shisui förklarades inte.