Anonim

Tack vårdpersonal

Så jag har tittat på Naruto i en vecka och är på ep 60. Men det jag har märkt är att de visar Sasuke som om han är huvudcharteren mycket tid och ibland mer än de visar Naruto ... kommer detta att fortsätta ? Jag menar, Naruto är huvudpersonen så de borde bara behandla honom som huvudpersonen. Annars skulle showen ha fått namnet "Nauto och Sasuke".

Kommer de att fortsätta att lägga så stor vikt vid Sasuke, eller kommer den här saken långsamt att blekna bort. Från och med nu tänker nästan alla på honom och hur stor han är och det är som ingen bryr sig om Naruto.

3
  • de gör, de visar går mestadels naruto efter en tid
  • Huvudpersonerna i Naruto är Naruto, Sasuke, Sakura och Kakashi, men huvudpersonen är Naruto. Tekniskt där du är i anime är Naruto ingen. Han förvandlas senare till en hjälte och får all uppmärksamhet.
  • Kan du tänka dig att du har mer än 500 avsnitt till, så prova att titta på dem så får du en helt annan åsikt

Jag tror att anledningen till att fokusera så mycket på Sasuke är att han senare kommer att påverka Narutos liv så mycket att du måste känna honom tillräckligt för att förstå förhållandet.

Författaren Kishimoto Masashi är smart att presentera Sasuke i sin episka manga "Naruto". Om du tittar på några berömda böcker eller manga, kommer vi alltid två karaktärer som tävlar med varandra. Tänk till exempel Dragon Ball Z, du har Goku & Vegeta, om du tar Bleach finns Ichigo & Uryu, om du ser Pokemon finns Ash & Gary etc. Det kommer alltid att finnas en evig rival för varje superhjälte. Jag pratar inte om superskurk. Med dessa karaktärer visar författarna kompetens mellan huvudledningen och den andra ledningen precis som i verkliga livet :) Jag kunde fortsätta, men jag tror att jag gjorde min poäng.