Anonim

Varför Marko bad Vettel vänta innan han tecknade 2021-avtalet

I början av avsnitt 1 av Digimon Tri ser vi glimtar av andra generationens Digi-destined (Davis, Yolei, Cody och Ken; förlåt att jag bara känner till deras engelska dubbade namn) förstörs av det som ser ut som Alphamon.

Flera (i universum) dagar har gått sedan denna händelse, så varför har ingen frågat om vad som hände dem? Jag skulle kunna föreställa mig att de skulle saknas och någon skulle märka det.

Är den andra generationens Digi-destined till och med vid liv efter deras nederlag?

0

varning: Denna fråga och svar handlar om en pågående serie från tidpunkten för publiceringen, och framtida avsnitt kan avslöja mer om ämnet eller ändra uppfattningarna som visas här.


Cirka ett decennium har gått sedan MaloMyotismons nederlag och digi-världens restaurering. Showen avslöjade ännu inte vad som hände med andra generationens digi-destined. Det kan vara så att de förlorade kontakten med första generationen, flyttade bort eller någon annan förklaring.

I vår verkliga värld är ett decennium tillräckligt med tid för att få även närmaste vänner att flyta ifrån varandra, mer när de är barn, måste flytta tillsammans med sina föräldrar när dessa föräldrar byter jobb eller överförs.

Men jag skulle hålla min hatt på den frågan. Det är mycket osannolikt att Koushiro "Izzy" Izumi tillåter digi-destined att inte hålla kontakten. De har till och med ett socialt nätverk av typen "Digi-destined of the World", som de använder för att varna den andra digi-destined om den infekterade digimon som återvänder till jorden.

Så, deras uppenbara försvinnande är mer sannolikt att vara en plot-enhet, som kommer att avslöjas i framtida avsnitt. Det är inte som att de inte bryr sig eller inte är i kontakt, det visades bara inte på skärmen än.

3
  • Om någon kan få en skärmdump av de som använder det sociala nätverket, vänligen redigera A för att lägga till det. Jag kan inte få en på grund av Crunchyroll DRM.
  • Jag har undrat detta själv och har inget svar, men jag ville påpeka en felaktighet i det svar som redan lämnats. I Digimon Adventure-universum har det bara gått tre år sedan Digi-Destined besegrade MaloMyotismon, inte tio. Och det har gått sex år sedan den första generationen som Digi-Destined besegrade Apocalymon.
  • @Hawkcam om du har en källa som pekar på tidpunkten, kan du redigera detta för att korrigera denna "felaktighet"

Under den första Tri film nämns att det hade gått ett år sedan den digitala grinden stängdes och att den inte hade öppnats sedan dess. Om någon kommer ihåg det under Äventyr 02, förutsättningen var att förlusten av Destiny-stenarna fick den digitala världen att gå samman, men BlackWarGreymon förseglade porten.

Det är vid denna tidpunkt som tiden blir alternativ för Digimon Tri. Istället för att de mörka spirorna ska dyka upp igen, försöker Himekawa att få tillbaka sin digipartner, ungefär på samma sätt som Oikawa hade förlorat sin partner. Hon skickade Ken, Youli, Davis och Cody tillbaka till den digitala världen, men de förlorade mot Alphamon. Som i döda, både de och deras digitala partners.

Det är därför Himekawa är medveten om att dessa barn är 'offline' som visas på datorskärmen. Hon smittade målmedvetet Meicoomon med den mörka kraften som Ken som den digitala kejsaren hade använt i form av kontrollband. Antagandet är att hon tänkte att om hon förstörde den digitala världen, skulle det tvinga en återställning för att skapa homeostas mellan den digitala och den verkliga världen. Men hon måste också ta itu med den ursprungliga DigiDestined.

Den andra möjligheten är att Himekawa avsåg att få tillbaka sin partner genom att återskapa en digital partner, men istället fick Meicoomon som inte var en perfekt digital skapelse, därav infektionen, räknade ut att hon skulle tvinga en omstart och började eliminera DigiDestined , med början med Ken, Davis, Youli och Cody, och det var faktiskt Meicoomon som dödade barnen.