Anonim

Hoshigami: Ruining Blue Earth-spelprov - Playstation

Naruto diskriminerades alltid av folket i Leaf Village eftersom han hade Kyuubi inuti. Han är dock son till 4: e Hokage och det var han som förseglade det inuti honom. Varför diskriminerade de honom då om det var för att rädda byn?

2
  • Relaterad
  • det visade inte när jag komponerade den här frågan ....

Detaljerna om hur Minato förseglade Kyuubi inuti Naruto, och det faktum att Naruto är Minatos son hölls gömd för byborna. Byborna trodde att Naruto är reinkarnationen av Kyuubi, som dödade sin älskade Hokage. Efter att ha upplevt Kyuubis attack på Konoha var de också rädda för att gå nära Naruto. Till och med folket som visste att Kyuubi var förseglat inuti Naruto var oroliga för sin egen säkerhet och ville hålla sig borta från Naruto.

1
  • vad ett svar .. :)

Den maskerade mannen spikade den ganska mycket. För framtida referens hölls även det faktum att Narutos mamma, kushina föddes hemligt, eftersom tätningen på kyuubi är svagast under födseln. Så om någon sa till byborna att Naruto var son till Minato och Kushina, när ingen visste att hon ens skulle föda, kan det vara svårt att tro. Speciellt när bara ett fåtal människor visste om det. Dessutom var det förmodligen säkrare för Naruto om folk inte visste att han var Hokages barn. Den titeln ger många fiender. Till och med Konohamaru hade folk som följde honom 24/7.