Anonim

ASMR ALLMÄNT TSOS KYCKLING & FLÄSSTEKT RIS MUKBANG | (ÄTLJUD) INGEN SAMTAL | BLU ASMR

Förlåt mig mitt något långa förord ​​här.

I bästa fall måste jag uppskatta att denna anime sändes för minst 14 år sedan. Jag minns inte att det var en del av en serie, så jag är ganska säker på att det var en film. Kan dock aldrig vara säker.

Allt jag verkligen kan tillhandahålla för identifieringsändamål är en liten handfull scener. Jag är osäker på om alla är ens från en enda anime. Det kan mycket väl vara två olika som mina minnen på något sätt har sammanfogats för att bilda ett fullständigt koncept. Förhoppningsvis kommer någon att känna igen åtminstone en av dessa scener, annars måste jag hitta något sätt att ta bort dessa saker från mitt minne och glömma att de någonsin funnits:

Scen 1

Tar plats på ett stjärnfartyg En lång utomjording med en skiva som huvudet. Vid någon tidpunkt lossnar monsterhuvudet från kroppen och börjar flyga självständigt. Det är allt jag kan komma ihåg från det.

Scen 2

Får det plats på en planet nära några teleporter?

En kvinna kämpar mot främlingen, hör en röst (hennes bröder?) Som ber henne att använda eller springa till teleporteren. Det visar sig senare vara en inspelning. Det fanns en känslomässig koppling mellan kvinnan och vem som helst det var.

Under striden fastnar monsteret i en explosion och blåses in i en byggnad, en av teleporterna tror jag. Den går ut ur spillrorna med något som pekar på huvudet. Det verkar inte särskilt fasat, men kvinnan verkar göra en speciell notering av skadan, som om den på något sätt var oväntad.

Scen 3

Kvinnan, äldre hane och duger man (möjligen ett barn) kör, i en tunnel eller under en bro, eller bara i någon tät stadsbild. Jag minns bara att miljön var mycket trångt.

Vid något tillfälle stöter de på quadripedalmonster av något slag och slutar köra ett test ett och bestämmer att det på något sätt är relaterat till huvudantagonisten.

Scen 4

Den främsta antagonistutlänningen / monsteret verkar ha placerat en fyr (av någon anledning slår det mig att fyren var organisk) på taket på en byggnad för att börja anropa mer av sitt slag från världen.

Scen 5

Får rum i ökenmiljö. Kvinnan konfronterar monsteret. Kvinnan har en personal av något slag, det visades tidigare i filmen tror jag av den yngre pojken. När spetsen på personalen trycks ner i marken genererar den ett kraftfält som omger personalen och dess användare. spetsen pressas in i monstret, vilket får kraftfältet att skära varelsen i halva horisontellt.

Den övre halvan faller mot kvinnan och monsterets "ansikte" sträcker sig från huvudet för att attackera henne. Det visar sig att sakerna var den enda svagheten. När det faller, tror jag att någon vid det här tillfället hade tagit en säkerhetskopia, tar ett blad och skär i sakerna i nacken och skär sedan ner det längs och skär ansiktet i hälften också.

Om någon del av dessa scener kan användas för att identifiera en anime, skulle jag vara utomordentligt stor att veta att mitt sinne inte spelade trick på mig.

1
  • Kanske detta kommer att hjälpa dig, det är en lista över rymdanime från 97 till 04. Det fanns en där som utlöste några likheter som var Kidou Senkan Nadesico: Prinsen av mörkret eftersom det är en film och den har portaler som kan vara vad du beskrev som teleport finns det också några bilder av rymdskeppet och andra saker kanske du minns det.

Det låter nästan exakt som IRIA: Zeiram the Animation till mig. (http://www.imdb.com/title/tt0107228)

Jag älskade verkligen Iria när det först kom ut, action- och karaktärsdesignerna är utmärkta. Intressant är att denna OVA är baserad på en live-action-filmserie som heter Zeiram (som jag aldrig har sett). Jag önskar att de hade gjort uppföljare till denna anime eftersom jag tyckte att Iria var en ganska engagerande karaktär vid den tiden (har inte sett det för alltid). Hennes gripkrok var ganska smidig och hon sparkade allvarlig rumpa;)

Utlänningen (Zeiram) är ganska ostoppbar och har ett läskigt, utdragbart ansikte (ungefär som en Xenomorph). Det kan klona sig själv och absorbera människor. Här är beskrivningen av monsteret (från http://myanimelist.net/character/21662/Zeiram#aJugBUYj0dqWceUH.99):

"Zeiram är den ultimata varelsen och praktiskt taget oförstörbar. Förutom att vara extremt kraftfull kan Zeiram generera ofullkomliga kloner av sig själva för att hjälpa till i striden. Zeiram måste också assimilera andra livsformer för att upprätthålla sig själv, men därmed är det tänkt att Zeiram kan lära sig vad som är känt av organismen som assimileras. Zeiram är inte en unik varelse och andra versioner av sig själv är kända för att existera i hela universum. Senare i showen försöker Zeiram att kontakta andra Zeirams för att få dem till Myce. "

Hoppas det hjälper!

5
  • Efter ett år hittade vi det!
  • Ha ha. Glad att hjälpa till. Jag antar att du kan kalla mig en gammal timer, eftersom mina animedagar går tillbaka till att hyra VHS-band och beställa fansubs via snigelpost. Vi hade säkert mindre urval då innan streaming, Crunchyroll, fans på internet, etc.
  • Jag använder etc :) (Mobilt internet = dyrt (5 $ per GB), dollaromvandlingskurs = 2,47tl, crunchyrolls dåliga europatjänst, detta är anledningen)
  • Det suger. Jag har fortfarande de flesta av mina gamla VHS-band i källaren, även om de alla är NTSC, inte PAL. ;)
  • Helig skit! Jag kunde kyssa dig! Tack så mycket för detta, det gjorde mig nötter.