Anonim

8 tecken du är med en giftig person

Om John Zeurto skrev något så här:

Bob Doe Bradykardie. 23:30 skickar Bob Doe en lista över alla SPK-medlemmar till e-postadressen: [email protected].

Är det möjligt att manipulera någon med Death Note när dödsorsaken är en långvarig sjukdom och inte ett omedelbart, våldsamt slut?

7
  • Hur överensstämmer detta med din titel? Här ser det ut som att det bara liknar vad Light gjorde mot Ray Penber (inte säker på stavningen), men titeln på din fråga antyder att problemet är annorlunda.
  • jag redigerade det. jag hoppas någon du förstår det nu
  • Så länge det fysiskt inte är omöjligt (t.ex. Bob vet inte namnen eller sjukdomen tar alltid mycket lång tid att döda människor), borde det vara bra.
  • Kan dödsanteckningen användas som ett mind control-verktyg om du skriver en roman om hur och vad personen gör innan han dör av något så länge som alla handlingar och dödsorsak är möjliga?
  • Jag röstade ned för att jag inte förstod frågan. Också bara för att du alltid säger "kom igen. ingen?' direkt efter att du ställer en fråga.

+50

Medan den andra regeln som ges här tydligt anges att Death Note bara kan fungera inom 23 dagar (i den mänskliga kalendern), enligt nästa regel, om den angivna sjukdomen tar mer än 23 dagar, kommer människan att dö enligt den tid som krävs av sjukdomen.

Huruvida du kan manipulera människan under den extra tidsperioden (efter 23 dagar) anges dock inte i någon av reglerna.

Personligen tror jag att det skulle ligga utanför dödsnotens räckvidd att göra det.

2
  • så att du inte kan manipulera en person när du dödar den via sjukdom?
  • 1 Vad jag säger är att om du specificerar en långvarig sjukdom, som i din ursprungliga fråga, är det osäkert om du skulle kunna kontrollera människan under hela perioden. Du måste också ange alla detaljer om personens (möjliga) handlingar inom 6 minuter och 40 sekunder och du kan inte diktera alla hans handlingar under hela sin livstid (specificerad av sjukdom) på så mycket tid.