Anonim

Vi presenterar robusta boktangentbordsserier - ZAGG

Jag har bara sett en del av den första säsongen av Fairy Tail (fram till slutet av vaggvisa flöjtstrid med Erigor och den mörka guilden). Mer specifikt är jag med i avsnittet direkt efter när Natsu och Happy stjäl jobbet för den förbannade ön från övervåningen i guildhallen.

I det förflutna slaget om Daybreak-boken kämpade Natsu mot ett par legosoldater som sa att trollkarlar spenderar så mycket tid på att utnyttja sina sinnen att deras kroppar är svaga, vilket är deras svaghet, men efter att ha kämpat mot Natsu och hans drak-slayer-magi såg de hur kraftfull var han fysiskt.

Exakt hur hållbar är Natsu? Skalar det specifikt av hur mycket eld han har absorberat? Eller är hans kropp bara naturligt tuff från att träna direkt under en drake?

Tja under hela serien har legosoldaterna visat sig vara felaktiga i nästan alla slagsmål, oavsett guiden. Jag är inte säker på vad som gör Natsu så hållbar, men det verkar som om varje trollkarl kan ta ett slag magiskt och fysiskt, troligen baserat på hur mycket magisk kraft de har (min bästa gissning åtminstone). När du ser fler slagsmål kommer du att märka att dessa legosoldater verkar vara mycket felinformerade om hur de flesta trollkarlar kämpar.

2
  • Okej, antar att jag bara måste titta mer på anime och lägga till mangan i min läslista
  • 2 Det är riktigt anmärkningsvärt att de flesta drakspelare handlar om psykisk strid. Många av deras attacker är förbättrade slag eller sparkar av något slag, eller använder åtminstone armarna eller benen som ett verktyg för att styra attacken. Många magiker är så i FT-universum. De flesta blir bara ett annat svärd eller sköld eller ett verktyg för att öka svärdets eller sköldens effektivitet. Även strider tenderar också att vara länge, så förmågan att försvara sig och absorbera skador är ganska viktig. Förutom allt detta följer vi den mest kraftfulla guilden, så det förväntas att de är starka.