Anonim

Simba Hybrid® madrass - för vuxna

Elric-bröderna kan endast dechiffrera Faderns plan på grund av att de inte dödas. Således var allt vad far var tvungen att göra att fånga och bedöva dem och lämna dem fängslade. På så sätt skulle båda bröderna inte orsaka problem förrän den lovade dagen.

Jag tror att det här var den enklaste lösningen, eller hur?

1
  • Jag tycker inte att det är lika enkelt som ABC att fånga bröderna Elric. De skulle inte gå ner utan slagsmål.

Far ansåg dem helt enkelt inte vara ett hot. Liksom alla homunculi såg han ned på människor, såg dem som högst resurser och överlag värdelösa. Vi får det här utbytet första gången Ed och Al möter far med Ling efter att far läkt Elrics:

Långa: Jag gillar honom inte. Jag kan säga att han ser ner på människor och kallar oss dårar.

Far: När du märker en insekt på marken slutar du betrakta den som en dåre? En insekts liv är så under dig att det skulle vara slöseri med din tid att ens överväga att bedöma det. Det skulle vara en korrekt summering av mina känslor gentemot er människor.

Varför bry sig om att kedja upp något som inte kan skada dig? Varför ens överväga en sådan ansträngning? Du har ett antal otroligt kraftfulla homunculi som kan underkasta Elrics när som helst, för att inte tala om makten att stänga av deras alkemi och reducera dem till ingenting. Vad gäller far, varför bry sig?

Utöver det är det förmodligen svårare att hålla dem vid liv i fångenskap än att låta dem springa fritt och hålla sina vänner som gisslan. Bröderna kunde besluta att döda sig själva om de kände att de inte hade någon anledning att leva. De kan vara motiverade att göra det om de trodde att det skulle kunna rädda Amestris-folket.

Så om du tror att Elrics är oförmögna att motverka dina planer och hålla dem fängslade och vid liv kan vara mer problem än det är värt, varför bry sig?