Anonim

Hur Madara överlevde döden mot Hashirama

Bortser från en sekund det

Madara är nu död efter att ha upphört att vara Jinchuuriki

Death Death har en regel som säger att

Du kan inte döda människor vid 124 års ålder med Death Note.

Tidslinjen är inte väl förklarad, och jag försökte nå en slutsats med en vän, men kunde inte så småningom.

Frågan är: Är Madara över 124 år? Och därmed immun mot effekterna av en Death Note?

7
  • Det är mer intressant omrörare egentligen. Den verkliga frågan är om Madara är över 124 år.
  • Om så är fallet, är inte taggen "Death Note" onödig här?
  • Jag tror fortfarande att vi kan göra en tagg [death-note-puzzle]. XD
  • Tydligen antog killarna som skrev "Death Note: How to Use" -reglerna att människor bara dör en gång och inte gjorde några regler för människor som dör och kommer tillbaka flera gånger. :-) Problemet här är hur definierar du Madaras ålder? Subtraherar du bara hans födelsedatum från det aktuella datumet som vi brukar göra, eller drar du av de perioder då han var "tillfälligt död"? På den anteckningen kan Orochimaru dödas av Death Note, och vad betyder döden till och med i hans fall? ;-)

Jag tror inte att han är, han är i en ålder med Hashirama Senju, sett från när de var barn tillsammans, och hans något yngre bror var befälhavaren på Hiruzen Sarutobi, som bara var 69 när han dog.

Åldersskillnaden mellan master och student varierar, med Kakashi mindre än tjugo år äldre än Naruto och Jiraiya mer än trettio år äldre än Naruto, men även om Tobirama var fyrtio år äldre än Hiruzen, sätter det honom bara på 109, och ser som de var båda barnen samtidigt, kan Hashirama inte vara mer än 115 eller så, och Madara högst kanske 118.

Om man tittar på det på ett annat sätt är Hashiraamas barnbarn Tsunade 55 efter tidsskedet, och i genomsnitt tenderar farföräldrar att vara mellan femtio och sjuttio år äldre än sina barnbarn, vilket gör det osannolikt att Hashirama är äldre än 124, men möjligt.

Det är också viktigt att notera att efter att ha anförtrott Obito att återuppliva honom, gick Madara bort, jag är inte säker på hur länge, men troligtvis på ett minimum i ett år eller två.

Jag skulle gissa att Madara föddes för ungefär 100 till 110 år sedan och tillbringade ett till tio av dessa år dött, vilket gjorde honom mottaglig för Death Note.

Obito var 12+ när Madara hittade honom vid 110 års ålder, och under ninjakriget var han 30+. Din födelsedag slutar dock inte komma efter att du dör.

1
  • Vilka källor har du för dessa siffror?