Anonim

Jag vet att Danzo redan hade tagit Shisuis högra öga och följt honom, men varför var han tvungen att begå självmord? Jag vet att den här frågan kanske låter enkelt, men jag förstår inte varför Shisui inte kunde ha levt vidare och hjälpa till att stoppa den kupp som Uchihas planerade ...

"Självuppoffring en namnlös shinobi som skyddar freden från dess skugga ... Det är märket för en sann shinobi." -Från Shisui till Itachi

Shisui gav sitt liv och ögon för att skydda sitt hem byn Konoha, som tjänade som ANBU Black ops-medlem. Hans Mangekyou Sharingan är en av de mäktigaste i alla Uchiha-klanrekord, det är därför han tror att hans ögon kan användas mot Konohan när deras klan initierar en statskupp.

Kanske Shisui kan inte leva med tanken att han var tvungen att välja mellan byn och hans klan.

1
  • Ah .... Jag förstår varför.

Shisui överfördes av Danzo och slutade förlora sitt högra öga. Detta var en chock för honom, för han tjänstgjorde under Danzo som ANBU Black Ops. Han insåg att det snart skulle finnas en statskupp från sin egen by, och han visste att hans vänstra öga skulle vara ett mål från både Danzo och Uchiha-byn.

Shisui ville inte ha ett sådant krig mellan byn Uchiha och Konoha. Han ville inte inre förstörelse av sin by, och han ville inte heller att hans by skulle förgås. Således förstod han hans öga som det mest kraftfulla verktyget, han visste att alla skulle gå efter honom. Så han trodde att det skulle vara bättre att hålla sitt vänstra öga säkert med Itachi och begå självmord så att ingen skulle hitta hans lik eller gå efter honom.