Anonim

Kellogg Global Video

Vissa av er kanske känner till Beyond Birthday. Han föddes med Shinigami-ögon så han behövde inte göra Shinigami-ögonavtalet. Så, bortom födelsedagens offer skulle dö snart, eftersom deras livslängd var över. Men hur i helvete kunde han läsa människors livslängd? Jag har alltid trott att endast Shinigami kunde förstå betydelsen av livslängden. Kan någon förklara detta för mig?

På wiki om Shinigami Eyes står det i L: Change the WorLd L själv kunde förmodligen läsa den (även om jag inte har läst romanen så jag inte hur L skulle se den)

En anledning som skulle förklara hur L och Beyond kunde läsa livslängder uttrycks i Wiki och att siffrorna är infakta förutom en komplex matematisk algoritm som Shinigami intuitivt känner till. medan jag inte kan säga någonting om Beyond om L kunde läsa livslängder så skulle denna teori relatera till honom eftersom L var praktiskt taget ett geni (även om metoden han skulle använda för att bekräfta sitt fynd är okänd), som sådan, för Beyond skulle vara gjord som L: s efterträdare kunde man anta att han kan vara lika smart och ha ögonen på att han utarbetat formeln.

En annan anledning är att förståelsen för livslängder graveras in i en Shinigami's Eyeballs. när ögonavtalet görs blir Shinigami inte blindt och kan förmodligen fortfarande läsa livslängder så att personen som gjorde affären har sin kraft, inte deras förståelse. Det nämns på wiki om Beyond Birthday det

Mello undrar om en Shinigami släppte sina ögonbollar till jorden (istället för en Death Note)

utan att veta vem Shinigami är och vad som har hänt dem säger linjen att den tappade den ögonglober, inte det ögon som den sistnämnda normalt används för att beskriva den kraft som erhållits från ögonavtalet. antar nu att Melos tänkande är korrekt och förståelsen är graverad i ögonkulorna då hade Beyond, från födseln, förståelse att läsa dem.

Detta motsäger inte nödvändigtvis mitt tidigare antagande eller wiki eftersom förståelsen av formeln kan graveras i ögonkulorna.

Det bör för övrigt noteras att Tsugumi Ohba säger att Lights livslängd faktiskt var en komplex matematisk formel medan resten som ses bara är slumpmässiga tal, det är här antagandet att livslängden är en formel kom ifrån, förutom att det inte vet hur jämnt Shinigami kan förstå människors livslängd

1
  • Du hjälpte mig mycket. :)