Anonim

5 läskiga bilder du inte tror att du fångades!

Jag vet att Kirito inte dog i slutet om avsnitt 14 på grund av hans vilja att kämpa för att störta systemet. Men under striden med Heathcliff, avsnitt 14, när alla spelare var förlamade, hur lyckades asuna att röra sig framför svärdet? Var det samma koncept ovan, eller var det på grund av något annat?

0

Det uppgavs vara hennes viljestyrka. I kapitel 23 i första romanen:

Bara för att rädda mig hade den blyga och bortskämda Asuna skakat av den obotliga förlamningen med sin viljestyrka och kastat sig mot en attack som var omöjlig att blockera.

När det gäller spelfunktioner kan det vara något slags fel, eftersom Kayaba inte förväntade sig att sådant skulle vara möjligt

Detta är verkligen förvånande. Är det inte precis som ett fristående RPG-scenario för konsolen? Det borde ha varit omöjligt för henne att återhämta sig från förlamningen Så saker som detta händer verkligen

Jag antar att det var författarens idé om viljestyrka och sanna känslor som kunde överträffa de flesta begränsningar, så vi kommer förmodligen inte hitta några ledtrådar.

Jo, om du tänker på det var asunas vilja att skydda kirito förmodligen större än kiritos vilja att slåss så naturligt att hennes förmåga att röra sig var bara naturlig eftersom hon kände intensiva känslor.