Anonim

Starcraft II Co-Op Mutation # 130: Fright Night [Dehaka TRUE Solo]

I Knight's & Magic (MAL, Wiki), Silhouette Knight (mecha) utveckling tar lång tid, varför Ernesti gör sådana vågor. Det verkar dock som befälhavare har mer kraftfulla enheter. Till exempel kommer riddarkommandören Morten Fredholms Haimerwort i avsnitt 5. Earlcumber och King's unit också att tänka på.

Vad gör dessa enheter speciella och / eller mer kraftfulla? Kan de möjligen använda

anpassade eterreaktorer från demondjur,

snarare än standard, bryts, sådana?

Vad jag tror att de menar är att utveckla en helt ny Silhouette Knight är lång. Tänk på tiden det tog från utvecklingen av krigsvagnen till tanken (jag vet att det inte är den bästa analogin men det fungerar), men att utveckla små stegvisa uppdateringar är inte så svårt (tänk på olika varianter av samma tankmodell).

Det är här Ernesti gör en revolution, var och en av hans design är helt ny och han skapar en hel del ny teknik från grunden.

Låt oss nu ta itu med befälhavarenheterna. Bas soldaten får en standard SK men befälhavare får lite bättre enheter, kanske en jakt förutsatt några bättre demondjur så de har några anpassade eterreaktorer till hands, så de gör en mer kraftfull version av samma enhet, och de kan bära större versioner av samma vapen. Så i grund och botten är de samma enhet men lite bättre (tänk en barebonesbil och en fullutrustad en, de är desamma, men hela utrustningen är dyrare och har bättre prestanda än barebonesen)

Under Casadesus Fort-incidentet nämnde befälhavaren att Tellestarle hade styrka motsvarande sin egen maskin, men de var mindre (Karrdator-storlek) vilket gav dem mer rörlighet. Så, och detta är rent spekulation från min sida, befälhavarmaskinerna (och kungens i förlängning) har förmodligen en större Ether-reaktor (gjord av bättre material eller vad som helst) för att stödja en större ram, men det i sin tur betyder att du inte kan massproducera dem.

Citera Skythewoods översättning av Vol 2. Ch. 16:

Hmm, så det här är kraften i den nya modellen, att tro att det kan matcha min Hymerwort. Även om jag vill att det ska vara en del av mina riddare är det ett hinder just nu !!

De nya modellerna som föll i motståndarnas händer var oroande. Med storleken på en Karrdator och lika kraftfull som Hymerwort var det som ett dåligt skämt.