Anonim

One Piece AMV - You Are The Light

En av besättningsmedlemmarna på Strawhat-piraten, Brook, är uppenbarligen ett skelett. Hur är det att han fortfarande lever? Även när hans skugga återvänder, varför gör han inte baragå vidare"som hans andra följeslagare? Finns det någon förklaring?

Brook åt Yomi Yomi ingen Mi djävulens frukt.

Yomi Yomi no Mi är en djävulsk frukt av Paramecia-typ som förstärker användarens själ till den punkt där de kan komma tillbaka till livet efter att ha dött en gång, förbli levande tills deras kropp är tillräckligt skadad och att använda flera andra själsbaserade förmågor. gör användaren till en återupplivande människa ( Fukkatsu Ningen?). Namnet kommer från Yomigaeru ( ), vilket betyder "Uppståndelse", också, Yomi ( ) är namnet på den japanska underjorden.

När det gäller varför han är ett skelett.

Brooks själ kunde återvända till den dödliga världen tack vare hans djävulens frukt. Tyvärr för honom hade han tappat kroppen på grund av dimman i området (det gjorde det svårt att hitta fartyget) och var tvungen att leta efter den i ett år. När han äntligen hittade sin kropp var det bara en hög med ben.