Anonim

I avsnitt 7 - Ett katthusAgemaki tar Zakuro till sin familjs gård på begäran av sin fars begäran att återvända hem. När de kommer in känner Zakuro en anda och antar att Agemaki hade fått henne att göra något åt ​​det. När hon ifrågasätter honom blir Agemaki rädd att "det är fortfarande kvar".

Agemaki avslöjar senare att andan Zakuro kanske har känt är möjligen den han såg som ett barn som skrämde honom. Efter att ha blivit skälld av sin far, märkte Agemaki Itsue, hans husdjurskatt, borta och antog att anden hade tagit henne och till och med bad om Itsues återkomst men till ingen nytta.

Efteråt berättar Zakuro för Agemaki att Itsue aldrig försvann, och vi får reda på att katten som Agemakis lillasyster har är Itsue men Agemaki kan inte se henne. Itsue förvandlas och avslöjar att hon faktiskt är en Nekomata Spirit och att den ande Agemaki såg som barn var Itsue i sin normala form (ser mycket större ut på grund av belysning och Agemakis egen storlek). Itsue förvandlas tillbaka och Zakuro säger till Agemaki att Itsue inte kan stanna kvar i sin normala form för länge och att han inte kan se henne i sin kattform eftersom han inte kan känna andar.

Men när Agemaki var barn kunde han se Itsue hela tiden. Han har alltid varit rädd för sprit och visste inte att Itsue var en Nekomata. Jag undrar varför Agemaki inte kunde se Itsue efteråt?