Anonim

JumpFly - PPC: s förvaltningsmyndighet

Om du skriver instruktioner för att ta upp ett stort lån, konvertera det till kontanter (eller ett otroligt värdefullt), ta ut alla andra kontanter och sedan släppa det från en förutbestämd plats och sedan dö någon annanstans genom 'sätt in slumpmässig orsak här' kan du bli extremt rik på döende brottslingar? (Eller någon om du är utan skrupler.)

3
  • Som alltid kan en med en Death Note göra allt som inte bryter mot Death Note.
  • Jag känner att människor skulle bli misstänksamma om du plötsligt kom in i mycket stora summor pengar från konstiga källor.
  • Överens, du måste täcka dina spår noggrant, liknande mobsters som tvättar pengar. Speciellt om Kira-relaterade brottslingar gav åt samma person, pekar ganska mycket fingret.

Svaret är ja.

Baserat på experimenten som Light gjorde med brottslingar, så länge det som står skrivet i dödsnotatet är mänskligt möjligt kommer det att hända. Liksom de brottslingar som skrev självmordsnoteringar och ritade figurer på väggen innan de dog. Men om det inte är möjligt dör de helt enkelt av hjärtinfarkt, som killen som skulle dö i Paris men det var omöjligt för honom att fly från fängelset och fly till Paris och sedan dö där under den begränsade tid som skrevs för honom .

Om du noggrant planerar rånet och att tidpunkten och placeringen inte är omöjlig för offret att komma fram till kommer det att hända.