Anonim

Charlie Puth - We Don't Talk Anymore (feat. Selena Gomez) [Officiell video]

Kl. 15:27 i avsnitt 4 av Golden Time, är det Nana samma som en av elnätet i NANA?

Flickan var dekorerad i en punkrock-outfit, släpade runt en gitarr och gav karaktärerna biljetter till en show hon spelade på. Hon kallade sig Nana. Jag undrade om det skulle vara samma Nana som en av elnätet i NANA-serien?

5
  • Jag undrade samma sak själv
  • Det måste vara samma NaNa. Jag menar att de är alldeles för lika att de inte är.
  • Hur skulle tidslinjerna passa ihop mellan Golden Time och Nana?
  • Jag tror inte att det finns tillräckligt med sammanhang för att skapa när cross-over ägde rum, än mindre om det är faktiskt en cross-over
  • Jag märker också i en av episoderna att Yana, med blont hår, ser lite ut som Shizuo från Durarara !!

Antingen inspirerad av eller samma karaktär, verkar det. Inget jag ser online ger henne ett namn förutom "NANA-sempai" i alla huvudstäder som NANA-mangan.

Obs: Romi Park röstar originalet Nana. The Nana in Golden Time uttrycks av Satomi Satou.

det verkar som att karaktären från Golden Time kopierar NANA, för på wiki (ryska) sägs det att Tada Banri läste NANA-mangan medan han var på sjukhus.

2
  • 3 Har du en länk till den wiki-sidan?
  • Det finns på den ryska "Golden Time" -sidan, men redaktören lämnade inga anteckningar för att stödja deras påståenden. Du vet, Wikipedia-stil. Men för att vara tydlig står det att "Nana beter sig som en karaktär från mangan" Nana ", som Banri läste medan han var på sjukhuset", så det är nog bara en observation eller slags.

Jag skulle kunna föreställa mig att det är en parodi på karaktären, de ser väldigt lika ut (ignorerar stilskillnader) och delar samma namn (även i huvudstäder som manga / anime-titeln som nämns i ett annat svar) och är båda punk / rockmusiker.

Annars är det en stor slump, men jag skulle tro att det var avsiktligt, eftersom Nana är en mycket välkänd serie.

Det är tänkt som ett påskägg och inuti skämt som liknar Khoto Hirano i High School of the Dead med namnet på skaparen av Hellsing och karaktären som agerar och ser ut som Alucard i ögonblick av extremt våld.

Inom anime och andra visuella medier finns referenser som dessa överallt om du letar efter dem.

Jag har alltid trott att några av karaktärerna var parodier i sig. Hon är inget undantag.

Ett annat exempel som enligt min mening liknar är "2D-Kun", som liknar Keima Katsuragi från "The World God Only Knows". Båda gillar bara fiktiva 2D-karaktärer och har liknande framträdanden.

Jag tycker också att det är intressant hur Linda-Sempais riktiga namn kan få smeknamnet Nana. Det är vad hennes bröderförlovade kallade henne. Och på vissa wiki-sidor hänvisar de faktiskt till henne som Nana .. inte ens Linda! Linda och Nana är nära vänner och är alltid i lägenheten tillsammans. Ännu en rolig tillfällighet också !!

1
  • detta borde vara en kommentar och inte ett svar