Anonim

HBTW 200 000 Sub Update - Mortal Kombat 11, Soul Calibur 6, E3 och Fan Fiction

I dogfighten mellan Gilgamesh och Berserker rider Gilgamesh på ett gyllene stridsplan som kan sväva och flyga i stora hastigheter, förmodligen genom att utnyttja någon "konstig grön kraft" (se de inledande vingarna och glöder när Gilgamesh förbereder sig för att undvika Berkskerks tillvägagångssätt). Babylons port antas innehålla Gilgameshs skatter från sin tid, så hur kom en sådan futuristisk konstruktion till hans besittning?

Detta "flygplan" är Vimana. Det spelas in i flera episka hinduiska texter, inklusive Ramayana och Mahabharata. Faktum är att det i de ursprungliga sanskritverken finns mer än en vimana, men i alla fall är det ett flygande grepp som gudar skulle åka. Det finns ingen information om dem i babylonisk litteratur så vitt jag vet, men naturligtvis äger Gilgamesh prototyperna för all teknik som uppstod i senare kulturer, som antagligen inkluderar detta.

1
  • 5 Här är den mer relevanta Typemoon-wiki-posten.

Det finns flera exempel på vad som verkar som futuristisk teknik i forntida kulturer som egyptierna och babylonierna. I templet Seti I finns hyroglyfer som skildrar blimp och helikoptrar.

Bildkälla - Wikipedia

Vimana är ett annat exempel på detta. Ea är också en konstruktion "inte av den här världen" och är en anti-världs nobel fantasma som trotsar analysen av obegränsade bladverk trots att den inte är en gudomlig helig relik som Excalibur. Detta tyder på att Vimana och Ea är av främmande ursprung.

Detta kan komma i spel senare eftersom ödet är en del av Nasu-versen och vi vet att de använder de många världarnas tolkning av tid och rum, att lägga till eller antyda främmande världar till detta är inte en sträcka för dem.

I grund och botten, eftersom Gilgamesh var den allra första kungen, krävdes varje skatt av honom, inklusive allt som gjorts av människan. Även efter att han dog hävdades av honom saker som mänskligheten drömde om efteråt. Det eller magiska magi då innebar att hans rike kunde göra magiska saker lika eller större som moderna uppfinningar. Det är också att han som den allra första hjälten måste ha prototypen till varje vapen eller föremål som används av senare hjältar. Det enda Babylons port inte innehåller är något som gjorts med nya koncept av en ny mänsklig ras eller föremål gjorda av utomjordingar eller med utomjordisk kunskap. I Fate / Extra har han till och med ett rymdskepp som kan röra sig med ljusets hastighet.

Artikeln jag fick allt från är formulerad lite förvirrande, men jag tror det är att om mänskligheten har eller kommer att göra något, så har han som den första kungen och hjälten det redan i sitt valv. Så antingen är Vimana ett magiskt luftskepp, eller så är det baserat på ett fartyg som mänskligheten kommer att göra.

1
  • Så i princip har du omformulerat Logan Ms svar från 4 år sedan.