Anonim

A Sword Art Online kicsit másképp - 1. rész

När jag tittade på SAO för andra gången började jag undra: hur fungerar Nerve Gear?

I SAO har du alla fem sinnen med dig, och även när du använder nervutrustningen stänger du ögonen. Så, hur är det möjligt för nervutrustningen att göra allt detta?

Slutligen, hur dödar Nerve Gear någon?

2
  • Jag är helt säker på att NervGear fungerar genom att läsa och interferera med hjärnvågor eller något som är anledningen till att kroppen förblir still trots att människor använder kroppens muskler. den andra delen av din fråga förklaras i första avsnittet av säsong 1 genom att NervGear kan avge en mikrovågsugn som friterar hjärnan
  • sätt på nervkläder, be att du vaknar, vinst

I SAO har du alla fem sinnena med dig och även när du använder nervväxeln stänger du ögonen så hur är det möjligt för nervväxeln att göra allt detta?

Den ansluter till din hjärna och överför signaler om vad du gör i den virtuella världen. Du stänger ögonen eftersom nervutrustning överför visuella data också.

NerveGear simulerar inte bara syn och ljud, det simulerar också smak, lukt och till och med beröring. Med andra ord kan det helt fördjupa spelare i en virtuell värld. Men dess verkliga potential ligger i det faktum att det inte bara skickar virtuella sensationer till användaren. Den fångar upp och manipulerar de signaler som skickas av användarens hjärna.

När du använder NerveGear blockeras alla signaler som skickas av hjärnan och behandlas så att de bara påverkar avataren i den virtuella världen. Detta immobiliserar användarens fysiska kropp. Så det finns ingen risk att stöta på väggar i den verkliga världen medan du spelar i den virtuella.

NerveGear har bara en metod för inmatning. Den är formad som en hjälm som täcker det mesta av användarens ansikte. Inuti genererar miljontals signalenheter elektromagnetiska vågor för att stimulera hjärnorna.

Inget som användaren "ser" och "hör" i den virtuella världen kommer faktiskt från våra ögon och öron. Allt manipuleras direkt i respektive del av vår hjärna som används för att bearbeta var och en av de fem sinnena.


Slutligen, hur dödar en nervutrustning någon?

Den använder elektromagnetiska vågor för att "steka" din hjärna.

Om dessa saker försöks kommer signalsensorerna i dina nervväxlar att avge a stark elektromagnetisk puls...

Förstöra din hjärna och stoppa alla dina grundläggande kroppsfunktioner - i grund och botten omedelbar död.

2
  • Bildkällor: SAO Manga vol1 och 2
  • Jag har läst de lätta romanerna som både anime och manga bygger på, och samma information finns också.

nervhjulet skickar falska signaler till hjärnan med en frekvens som är unik hjärnfrekvensen. sedan producerar nervutrustningen konstgjorda vågor för att stimulera hjärnan att ge artificiella sinnen som sagt i svärdkonst online. sen skickar nervväxeln ett "förlamande" medel för att immobilisera kroppen för att inte skada spelaren. äntligen skickar nervutrustningen fler vågor för att sätta dig i sömn som trance och projicera dina hjärnvågor på en offentlig databas och där har du det svärdkonst online.

1
  • 1 Kan du citera några källor till detta? Några avsnitt där detta förklarades eller till och med en wiki-sida?

hur nervhjälpen dödar dig är att överbelasta hjärnan med konstgjorda vågor och sedan koppla bort från hjärnan samtidigt som hjärnan inte får tid att reagera, därför överbelastar hjärnan och steker den