Anonim

FAIRY TAIL SEQUEL SPIN-OFF SERIES BEKRÄFTAD + MYCKET MER AV CREATOR HIRO MASHIMA

Jag grävde och upptäckte att Natsu, eller åtminstone den Natsu vi känner, är cirka 20 år gammal men jag vill veta hans födelsedag som jag ännu inte kan hitta svar på.

1
  • Det avslöjas i serien att han är mycket äldre än det men bara inte vet t

Jag tror att Natsu är ett år äldre än Lucy. Året de kom ifrån var 377 för att vara exakt, om du sedan lägger till året 777 är det exakt fyrahundra år så Natsu skulle ha varit 11 år som Lucy var 10. Så om Lucy föddes 767 betyder det att Natsu föddes 366, som till den exakta dagen är det okänt men eftersom hans föräldrar kallade honom "Natsu" (sommar), eftersom den första sommardagen är runt mitten av juni och inte juli kan vi säga att Natsus födelsedag är den 20 juni 366. http: // fairytail. wikia.com/wiki/Lucy_Heartfilia

↑ Fairy Tail Manga: Chapter 465, Pages 11-13 ↑ Fairy Tail Manga: Chapter 468, Pages 2-14 ↑ Fairy Tail Manga: Chapter 468, Pages 14-18 ↑ Fairy Tail Manga: Chapter 400, Pages 15-19 Tail Manga: Chapter 414, Pages 8-17

1
  • Välkommen till Anime & Manga, en Q & A-webbplats om anime och manga. Det här kan vara en utgångspunkt för ett bra svar, men kan du ge några källor / referenser för att säkerhetskopiera svaret? Under tiden överväga att ta en snabb rundtur för att förstå mer hur den här webbplatsen fungerar.

Författaren har inte gett någon officiell födelsedag än.Allt vi vet är att han föddes någon gång på X300-talet.

Hans födelsedag är den 7 juli och avslutas med Hiro Mashima. Året har inte sagts specifikt ännu, men det är en stund då drakar försvann. Eftersom Natsu utbildades av Igneel måste han ha fötts före detta datum, antagligen flera år innan för att ge tid för träning och sådant. Så runt X777.